Αυτά τα Χριστούγεννα η Oriflame και η Μαρία Έλενα Κυριάκου δίνουν φιλιά γεμάτα αγάπη!

Η Oriflame είναι αφοσιωμένη στον σκοπό της  να φέρνει θετική αλλαγή στις ζωές των ανθρώπων και να υποστηρίζει τις ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Φέτος λοιπόν τα Χριστούγεννα, με μία ενέργεια γεμάτη αγάπη για τα παιδιά, προσφέρει στα Παιδικά Χωριά SOS €1 από την αγορά κάθε κραγιόν Color Drop Liquid Red, το οποίο θα πωλείται έως και τις 28/12 στη συμβολική τιμή των 3,99€. Με αυτό τον τόπο ενισχύει το έργο των Παιδικών Χωριών SOS και στηρίζει την αποστολή τους να δημιουργήσουν οικογένειες για τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και να τα βοηθήσουν να χτίσουν και αυτά το δικό τους μέλλον, έτσι όπως αξίζει σε όλα τα παιδιά.

Για την επικοινωνία της καμπάνιας αυτής επιλέχθηκε το γνώριμο πρόσωπο της Μαρίας Έλενας Κυριάκου, που στηρίζει με πολλή αγάπη αυτή την προσπάθεια. Η Oriflame συνεργάζεται με τον παγκόσμιο οργανισμό Παιδικά Χωριά SOS σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται, προσφέροντας ετησίως τα καθαρά έσοδα από τα συλλεκτικά είδη του Ιδρύματος Oriflame Foundation. Στην Ελλάδα, η δράση της Oriflame για τη στήριξη των Παιδικών Χωριών SOS ξεκίνησε το 2011, έχοντας έως σήμερα ξεπεράσει το ποσό των €40.000.

Αποκτώντας λοιπόν ένα πολυτελές, γιορτινό κραγιόν για τον εαυτό σας ή κάνοντας το δώρο σε μια αγαπημένη φίλη, συμβάλλετε στο έργο της Oriflame και των παιδικών χωριών SOS. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο για τα Χριστούγεννα;

Δείτε ακόμα:

Ποιος δημιουργός λανσάρει -επιτέλους- παπούτσια;

Fashion απορία: «Τι πρέπει να προσέξω για να κολακεύσω τα μπράτσα μου;»

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα