Αυτά είναι τα trends στα γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος και θάλασσα. Ζούμε σε μια από τις δέκα πιο ηλιόλουστες χώρες του κόσμου, ωστόσο τα γυαλιά ηλίου δεν είναι απαραίτητα μόνο για να προστατεύσουμε τα μάτια μας. Έχουν γίνει μέρος τις καθημερινότητάς μας. Μέρος της εικόνας μας αλλά και της γκαρνταρόμπας μας που δεν αποτελείται μόνο από ρούχα και παπούτσια. Έχουμε και την οπτική γκαρνταρόμπα, την «opticalwardrobe» η οποία αποτελείται από τα αξεσουάρ οράσεως.

Η τάση ξεκίνησε πριν από δύο περίπου χρόνια, όταν ολοένα και περισσότεροι σχεδιαστές και οίκοι μόδας αποφάσισαν να εισάγουν στις πασαρέλες αλλά και στις κολεξιόν τους,το νέο αξεσουάρ. Αυτό που ντύνει και το πρόσωπό μας με στυλ. Ακόμα κι αν η όρασή μας θυμίζει αετού και δεν χρειαζόμαστε γυαλιά οράσεως.

Η βασική φετινή τάση στα γυαλιά ηλίου είναι σε σχήμα aviator και cat’seye αλλά αναβαθμισμένο. Τα aviatorαποκτούν χρώμα και μεγαλώνουν ενώ τα cat’seye γίνονται πιο μυτερά και έντονα. Παράλληλα παραμένουν τα στρογγυλά γυαλιά, επανέρχονται τα τετράγωνα γυαλιά ενώ η ταρταρούγα είναι σταθερή αξία.

Αν θέλετε να βρείτε το δικό σας στυλ και να προσθέσετε μια νότα μυστηρίου, σοφιστικέ, girlie ή απλά να αλλάξετε λίγο lookελάτε σε ένα κατάστημα GrandOptical και διαλέξτε μέσα από μεγάλη ποικιλία σε γυαλιά ηλίου και οράσεως. Επειδή όμως τα γυαλιά δεν είναι μόνο μόδα αλλά αποτελούν και ασπίδα προστασίας, πρέπει να απευθυνθείτε στον ειδικό.Είναι εκείνος που μπορεί να καλύψει τις υψηλές αισθητικές μας απαιτήσεις, προστατεύοντας την όρασή μας, ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες μας.Και σε περίπτωση που δεν έχετε επισκεφθεί οφθαλμίατρο πρόσφατα, ένας οπτικός θα σας κάνει δωρεάν έλεγχο όρασης.

Η ποικιλία σε σκελετούς είναι τεράστια, οι μάρκες πολυάριθμες ώστε να ικανοποιούν όλα τα στυλ και γούστα. Έτσι μπορείτε να βρείτε τα γυαλιά που προορίζονται για το δικό σας πρόσωπο και τύπο. Κι αν νομίζετε πως η ανανέωση, ή η αρχή της δικής σας «opticalwardrobe» θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού, μία βόλτα στα GrandOptical θα σας πείσει για το αντίθετο!

Ποιότητα, εξυπηρέτηση,εξειδίκευση σε ασυναγώνιστες τιμές για την φροντίδα των ματιών σας!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα