Αυτά είναι τα σημεία στα οποία υπερτερούν στιλιστικά οι Γαλλίδες έναντι των Ελληνίδων

Δεν είναι μυστικό ότι οι Γαλλίδες υπερτερούν στιλιστικά έναντι των Ελληνίδων. Οφείλουμε βέβαια να παραδεχτούμε πως οι συμπατριώτισσές μας έχουν κάνει πάρα πολλά στιλιστικά βήματα μπροστά τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να βλέπουμε όλο και πιο ωραίες εικόνες στους δρόμους, όμως η αλήθεια είναι πως αν αποφασίσουμε να συγκριθούμε όλες μας με τα κορίτσια που ζουν στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι, μάλλον έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα.

Υπάρχουν λάθη που έχουμε δει πολλές φορές να επαναλαμβάνουν οι Ελληνίδες, λάθη που επισημαίνουμε πάντα και που θα θέλαμε να μη βλέπουμε πια. Τα κορίτσια από το Παρίσι δε θα τα έκαναν στο σύνολό τους και ελπίζουμε κάθε μέρα να σταματήσουν να τα κάνουν και τα κορίτσια στην Ελλάδα. Άλλωστε δε μιλάμε για κάτι τρομερά δύσκολο, στις περισσότερες περιπτώσεις μιλάμε για βασικά πράγματα για τα οποία δε θα έπρεπε να συζητάμε καν.

gallides vs ellinides 5

Aν και τα λογότυπα έχουν κάνει ένα δυναμικό comeback το πιο πιθανό είναι αυτή η υπερβολή που βλέπουμε συχνά εδώ, να μη γίνει ποτέ από τις Γαλλίδες. Η logomania άλλωστε, που ακούμε ξανά και ξανά σαν ένα από τα επικρατέστερα micro-trends των τελευταίων σεζόν, δεν αναφέρεται απαραίτητα σε λογότυπα από brands οπότε γενικά είναι δύσκολο έως απίθανο να δείτε μία Γαλλίδα να είναι ντυμένη με ένα look που «φωνάζει» με κάποιον τρόπο ότι έχει διάσημη υπογραφή. Ένα ακριβό και επώνυμο look πιστέψτε μας, φαίνεται.

InStyle600x600_3

Ένα θέμα που έχουμε θίξει ξανά μέσα από αυτό εδώ το website και δε θα σταματήσουμε να το «φωνάζουμε» μέχρι να το καταλάβουν όλα τα κορίτσια γιατί αφενός είναι θέμα αισθητικής και αφετέρου, όσο επιμένουν να αγνοούν τις φωνές της λογικής, κινδυνεύουν. Δεν υπερβάλλουμε καθόλου με την τελευταία αυτή προειδοποίηση, τα παπούτσια με τα οποία δυσκολεύεστε να περπατήσετε, εκτός από το ότι κάνουν την εμφάνισή σας μάλλον αστεία, είναι και επικίνδυνα γιατί προκαλούν φθορά στη μέση και σε άλλα σημεία του σώματος και πάντα μπορεί να προκαλέσουν μία άσχημη πτώση, που στην καλύτερη περίπτωση θα σας καθηλώσει στην καρέκλα για μερικές μέρες. Μπορείτε να φορέσετε ένα ζευγάρι πολύ άνετα παπούτσια ακόμα και με ένα βραδινό σύνολο. Ξεχάστε για αρχή τη φιάπα και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.

Γαλλίδες

Το σέξι είναι κάτι που απασχολεί και τις Γαλλίδες όπως και όλες τις γυναίκες, ας μην κοροϊδευόμαστε, όμως η κάθε μία έχει έναν διαφορετικό τρόπο για να το εκφράσει και να το δημιουργήσει. Το push up bra είναι ένα από τα κομμάτια που δε θα δείτε στη συλλογή μιας Γαλλίδας. Ωραίο το ντεκολτέ, αλλά όχι το ντεκολτέ που βλέποντάς το αναρωτιέσαι αν πρόκειται να πνιγεί αυτή που το έχει. Το σέξι λοιπόν δεν είναι κομψό όταν είναι τόσο κραυγαλέο και εδώ που τα λέμε δεν είμαστε καν σίγουροι ότι είναι σέξι όταν η εικόνα του είναι κάπως έτσι.

Γαλλίδες

Κεφάλαιο «μακιγιάζ». Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να βάφονται και να περιποιούνται τον εαυτό τους και φυσικά οι Γαλλίδες δεν αποτελούν εξαίρεση. Περιποιούνται λοιπόν και το πρόσωπο και το σώμα και τα μαλλιά τους, αλλά όταν βάφονται δε θυμίζουν ποτέ καρναβάλι. Δυστυχώς κάτι τέτοιο συμβαίνει πολύ συχνά με τις Ελληνίδες, οι οποίες η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουν τι θα πει «μέτρο» σε πολλούς τομείς. Εσείς που διαβάζετε αυτό το άρθρο λοιπόν, προσπαθήστε να κάνετε την αλλαγή, μη φορέσετε το πιο έντονο μακιγιάζ σας μαζί με την πιο σγουρή σας μπούκλα. Μην τονίσετε τα μάτια σας τόσο πολύ που θα προκαλούν ζαλάδα σε συνδυασμό με τα πολύ έντονα βαμμένα χείλη σας.

gallides vs ellinides

Κλείνουμε με το κεφάλαιο «υπερβολή». Τα μεγάλα statement αξεσουάρ είναι πολύ ωραία σε κάποιες περιπτώσεις, το mix ‘n’ match επιπλέον είναι φανταστικό όταν κάποιος ξέρει να το κάνει. Παρόλα αυτά οι Γαλλίδες συνήθως δεν επιλέγουν τίποτα από τα παραπάνω και αν το κάνουν το κάνουν με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Δε θα τις βλέπαμε ποτέ με ένα γαλάζιο, τεράστιο κολιέ πάνω από ένα γαλάζιο ρούχο για παράδειγμα. Γενικά η υπερβολή είναι κάτι κακό για τις Γαλλίδες αλλά όχι για τις Ελληνίδες. Τι θα λέγατε να το αλλάξουμε και αυτό με ένα διακριτικό αξεσουάρ για παράδειγμα, όταν δεν είμαστε σίγουρες για το αποτέλεσμα;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα