Αυτά θα είναι τα ωραιότερα ρούχα για plus size γυναίκες

Η μόδα είναι ο πιο δημοκρατικός χώρος. Μπορείτε να φορέσετε ό,τι θέλετε, όπως το θέλετε, αρκεί να νιώθετε άνετα εσείς μ’ αυτό και θα κερδίσετε μόνο θετικά σχόλια για την εμφάνισή σας. Παρά τη δημοκρατικότητά του όμως αυτός ο χώρος συχνά είναι λίγο άδικος για όλες τις γυναίκες που έχουν έντονες καμπύλες και παραπάνω κιλά. Δεν είναι πολλά τα brands που έχουν αντίστοιχες συλλογές με αποτέλεσμα οι plus size γυναίκες να δυσκολεύονται λίγο παραπάνω να βρουν αυτό που τους ταιριάζει. Λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός αυτό η Rachel Wilson, η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την ταινία The Pitch Perfect 2, αποφάσισε να φτιάξει μια δική της σειρά ρούχων σε συνεργασία με την εταιρεία Torrid. 

Πρόκειται για μια capsule συλλογή, σχεδιασμένη για το καλοκαίρι, η οποία θα περιλαμβάνει πολύχρωμα prints και ιδιαίτερα αξεσουάρ, που απευθύνονται στις γυναίκες που έχουν χυμώδη σιλουέτα. «Πάντα δυσκολευόμουν να βρω ρούχα που μου αρέσουν και μου ταιριάζουν τα οποία μάλιστα να είναι σε λογικές τιμές. Γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισα να συνεργαστώ με την Torrid, γιατί ξέρει τις ανάγκες μιας γυναίκες με επιπλέον κιλά και πάντα έχει να προτείνει κάτι σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις» είπε η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για το νέο της εγχείρημα.

Προς το παρόν αυτό που ξέρουμε είναι πως όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ της, θα είναι ιδιαίτερα προσιτά, καθώς δε θα ξεπερνούν τα 130 ευρώ, ενώ συνολικά η συλλογή θα αποτελείται από 25 κομμάτια που θα είναι διαθέσιμα τον Νοέμβριο στο www.torrid.com

Διαβάστε ακόμα:

Να το πάρεις το κορίτσι: Ποια θέλει για νύφη της η μαμά του Δημήτρη Ουγγαρέζου;

Lindsay Lohan: Με κλάματα στη μέση του δρόμου μετά από καυγά με το φίλο της

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα