Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν επιλέξετε το ιδανικό μαγιό για το φετινό καλοκαίρι
Instagram @anthropologie

Αυτή την εποχή υπάρχει μία μεγάλη πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλες οι γυναίκες. Την εύρεση του τέλειου μαγιό που θα μας κρατήσει συντροφιά όλο το καλοκαίρι. Πράγματι όσο περισσότερο πλησιάζουμε στην πιο cool εποχή του χρόνου τόσο περισσότερο ψάχνουμε να βρούμε το ιδανικό μαγιό. Θέλουμε να μας κάνει να νιώθουμε όμορφες και πολύ άνετα. Σίγουρα, να κολακεύει τη σιλουέτα μας και να κρύβει ίσως κάποια σημεία που δεν μας κάνουν να νιώθουμε πολύ άνετα.

Λίγο πριν ξεκινήσετε όμως να ψάχνετε μαγιό, υπάρχουν κάποια tips που θα σας βοηθήσουν να βρείτε εκείνο που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς. Γι’ αυτό συνεχίστε την ανάγνωση.

 

Ολόσωμα μαγιό

Τα ολόσωμα μαγιό ταιριάζουν σχεδόν σε όλους τους γυναικείους σωματότυπους. Εάν μάλιστα είστε γυναίκες με καμπύλες είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Τα συγκεκριμένα μαγιό αγκαλιάζουν το σώμα, αναδεικνύοντας με τον πιο θηλυκό τρόπο τις καμπύλες μας, ενώ αν υπάρχουν κάποιες ατέλειες που θέλετε να κρύψετε είναι ό,τι χρειάζεστε φέτος το καλοκαίρι.

Μπικίνι

Και τα μπικίνι όμως ταιριάζουν σε περισσότερες σιλουέτες από όσες νομίζουμε. Εάν έχετε μία skinny σιλουέτα σαφώς και είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Ακόμα όμως και αν έχετε τη γνωστή σε όλους μας μεσογειακή σιλουέτα «αχλάδι», το μπικίνι θα κάνει το σώμα σας να φαίνεται στα καλύτερα του.

Instagram @saracovey

Μαγιό με κοψίματα

Εάν βέβαια η σιλουέτα σας δεν έχει καμπύλες, τα μαγιό με κοψίματα θα σας βοηθήσουν να τις δημιουργήσετε.

Ψηλόμεσα μαγιό

Και πάλι αυτά τα μαγιό μπορούμε να τα φορέσουμε οι περισσότερες γυναίκες. Εάν έχετε καμπύλες θα καλύψει ό,τι εσείς θέλετε για να νιώθετε άνετα. Ακόμα και αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που έχουν πιο skinny σιλουέτα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις επιθυμητές καμπύλες.

Extra tip

Ιδιαίτερη προσοχή μάλιστα θα πρέπει να δώσετε και στο επάνω μέρος του μαγιό. Ανάλογα με το μέγεθος του στήθους σας θα πρέπει να επιλέξετε και μαγιό. Εάν δηλαδή έχετε μεγάλο στήθος χρειάζεστε ένα μπικίνι ή ένα ολόσωμο μαγιό με έξτρα ενίσχυση και μπανέλες ώστε να έχετε τη στήριξη. Επίσης, καλό είναι να αποφύγετε τα μαγιό που έχουν βολάν στην περιοχή του στήθους καθώς προσθέτουν έξτρα όγκο. Εάν βέβαια έχετε πιο μικρό στήθος, ένα μαγιό με λίγη ενίσχυση θα σας χαρίσει το αποτέλεσμα που θέλετε. Τα τριγωνικά μαγιό θα σας χαρίσουν την αίσθηση καμπύλης, ενώ τα μοτίβα, τα κεντήματα, τα βολάν και τα κρόσσια θα δώσουν μία αίσθηση πλούσιου ντεκολτέ.

Instagram @saracovey

Σωστό μέγεθος

Η επιλογή του ιδανικού γνωρίζουμε πως δεν είναι μία πολύ εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται χρόνο και αρκετές δοκιμές μέχρι να βρείτε το τέλειο μαγιό που θα σας κρατήσει συντροφιά το φετινό καλοκαίρι. Και αυτό θα πρέπει να θυμάστε. Μη βιαστείτε να επιλέξετε μαγιό και κάντε δοκιμές μέχρι να βρείτε εκείνο που σας ταιριάζει περισσότερο. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να δοκιμάσετε διαφορετικά νούμερα και να μην επιλέξετε αμέσως με βάση το νούμερο που φορούσατε πέρσι. Το σώμα μας και οι ανάγκες του χρόνο με τον χρόνο αλλάζουν. Έτσι πριν μπείτε στο δοκιμαστήριο, φροντίστε να έχετε μαζί σας ένα νούμερο μεγαλύτερο και ένα νούμερο μικρότερο από αυτό που θυμόσασταν. Και σαφώς δοκιμάστε και γραμμές που δεν είχατε δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Και μην ξεχνάτε πως το μαγιό που θα επιλέξετε θα πρέπει να σας κάνει να νιώθετε σούπερ άνετα και να εξυψώνει την αυτοπεποίθηση σας.

Instagram @alexismaymcmullin

Ποιότητα

Είναι πολύ σημαντικό να μην κάνουμε εκπτώσεις στα μαγιό που επιλέγουμε. Προτιμήστε ένα σε πολύ καλή ποιότητα ώστε να μη φοβάστε ότι μπορεί να χαλάσει όσο είστε διακοπές. Επίσης, όσο βρίσκεστε στο δοκιμαστήριο παρατηρήστε εάν το μαγιό που επιλέξατε έχει κάποιες διαφάνειες.

Επιλέξτε μαγιό ανάλογα με τις ανάγκες σας

Εάν ανυπομονείτε για το καλοκαίρι επειδή λατρεύετε τα θαλάσσια αθλήματα, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να επιλέξετε και ένα μαγιό που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Θα πρέπει να αφήσετε στην τσάντα θαλάσσης το πολύ θηλυκό μπικίνι σας και να επιλέξετε ένα αθλητικό μπικίνι ή ακόμα καλύτερα ένα ολόσωμο μαγιό. Έτσι θα νιώθετε άνετα και θα απολαύσετε περισσότερο τα παιχνίδια στο νερό.

Instagram @alexismaymcmullin

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα