Adidas Originals by Mary Katrantzou: Η βασίλισσα των prints συνεργάζεται με την Αdidas

Η πρωτοπόρος του design και βασίλισσα των prints, Mary Katrantzou, συνεργάζεται  με την Adidas και μαζί παρουσιάζουν τα «Adidas Originals by Mary Katrantzou», μια capsule collection αποτελούμενη από καινοτόμα ρούχα και παπούτσια που αποτυπώνουν πλήρως το εικονικό, πολύχρωμο στυλ της σχεδιάστριας.

Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια δήλωσε σχετικά: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με την Adidas, σε μια ξεχωριστή συλλογή με ρούχα και παπούτσια. Μεγάλωσα, όπως και τόσα άλλα παιδιά σε όλο τον κόσμο, φορώντας Adidas sneakers και είμαι πολύ χαρούμενη που μεταφέρω το όραμά μου σε ένα τέτοιο παγκόσμιο brand. Έχουν μια φανταστική κληρονομιά και η ικανότητά τους να καινοτομούν στα αθλητικά είδη τους καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη σε αυτή την αγορά».

Αναδυόμενη από την τολμηρά δημιουργική σκηνή του βρετανικού στυλ, η Katrantzou έχει καθιερωθεί ως μια παγκόσμια δύναμη στο χώρο της μόδας, έχοντας πιο πρόσφατα δημιουργήσει μια δυναμική συλλογή μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις και την αγάπη του κοινού. Για τα Adidas Originals,  το όραμα της σχεδιάστριας μεταφράζεται σε ρούχα και παπούτσια με μια γυναικεία δύναμη, αποτυπώνοντας την ουσία και το χαρακτήρα του σχεδιαστικού της στυλ.

«Η συνεργασία της Adidas με τη Mary Katrantzou συνδυάζει το εξαιρετικό ταλέντο μιας από τις πιο ενδιαφέρουσες σχεδιάστριες του σήμερα με μια εταιρεία που αγκαλιάζει πολλούς διαφορετικούς εκπροσώπους του αθλητισμού, της μουσικής και της μόδας. Θαυμάζω την ιδιαίτερη φιλοσοφία της Mary στην τεχνική, τα χρώματα και τις σχεδιαστικές γραμμές που θα φέρουν ακόμα μια νέα αισθητική στη γυναικεία συλλογή των Adidas Originals», δήλωσε ο Dirk Schoenberger, Global Creative Director, Adidas Sport Style Division.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη το Νοέμβριο του 2014. 

Διαβάστε ακόμη: 

Ελεονώρα Μελέτη: «Είμαι ανοιχτή στο να ερωτευτώ αλλά όταν γίνει δεν θα σας το πω»

Taylor Swift: Τι πιστεύει για τους άντρες που έχουν μεγαλώσει με κορίτσια;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα