Adidas Originals by Mary Katrantzou: Δείτε ολόκληρη την πολυαναμενόμενη συλλογή

Πριν από μερικούς μήνες μάθαμε το τέλειο αυτό νέο. Η βασίλισσα των prints, Mary Katrantzou, συνεργάζεται  με την Adidas για μία capsule collection την Adidas Originals by Mary Katrantzou, η οποία αποτελείται από ρούχα και παπούτσια που αποτυπώνουν τόσο το στιλ της ευρηματικής δημιουργού όσο και της εταιρείας αθλητικών ειδών.

Όπως είπε η διεθνούς φήμης σχεδιάστριας, μεγάλωσε και αυτή φορώντας Adidas και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, η συγκεκριμένη συνεργασία έχει ιδιαίτερη σημασία για την ίδια και το κοινό της.

«Η συνεργασία της Adidas με τη Mary Katrantzou συνδυάζει το εξαιρετικό ταλέντο μιας από τις πιο ενδιαφέρουσες σχεδιάστριες του σήμερα με μια εταιρεία που αγκαλιάζει πολλούς διαφορετικούς εκπροσώπους του αθλητισμού, της μουσικής και της μόδας. Θαυμάζω την ιδιαίτερη φιλοσοφία της Mary στην τεχνική, τα χρώματα και τις σχεδιαστικές γραμμές που θα φέρουν ακόμα μια νέα αισθητική στη γυναικεία συλλογή των Adidas Originals», δήλωσε ο Dirk Schoenberger, Global Creative Director, Adidas Sport Style Division.

Η συλλογή έχει πλέον δει το φως της δημοσιότητας και αποτελείται από κομμάτια που θα λατρέψουν οι λάτρεις της μόδας και όχι μόνο. Τα χαρακτηριστικά μοτίβα της δημιουργού συναντούν τον μοναδικό χαρακτήρα της Adidas Originals και το αποτέλεσμα είναι απλά εκπληκτικό. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σιτς 15 Νοεμβρίου, online αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα:

Τι φόρεσε η Βίκυ Καγιά στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα