«Αδειάζει» τον Λιάγκα η Χριστίνα Κολέτσα: «Έκοψε το γύρισμα γιατί…»

Συνέντευξη στο περιοδικό You έδωσε η Χριστίνα Κολέτσα και όπως ήταν φυσικό τοποθετήθηκε και σχετικά με το πρόσφατο συμβάν με τον Γιώργο Λιάγκα. Η τραγουδίστρια, μετά την αποχώρηση από το Nomads, επισκέφθηκε το πλατό του Late night, όμως, η συνέντευξη διεκόπη και δεν βγήκε ποτέ στον τηλεοπτικό αέρα.

«Αυτό το θέμα πήρε μεγάλη διάσταση και δεν έχω καταλάβει γιατί, μου μετέφεραν μάλιστα διάφορα λόγια του αποσπασματικά που είπε για μένα μετά το βραδινό σε μια πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή, χωρίς να του έχω δώσει κανένα δικαίωμα και ισχυρίστηκε ότι κοινή συναινέσει αποφασίσαμε η συνέντευξη να μη γίνει. Όταν βλέπω τέτοιες παρορμητικές ενέργειες πανικού, προτιμώ να σιωπήσω και ακόμα και τώρα που το συζητάω δεν μου αρέσει γιατί είναι έξω από τη δική μου στάση και θέση ζωής», επεσήμανε η Χριστίνα.

Είπε ότι μέσα σε 3 λεπτά αποφασίσατε από κοινού να φύγεις γιατί δεν ένιωθες άνετα και ότι ήσουν πιεσμένη. Επίσης ότι το περιστατικό είναι γραμμένο στις κάμερες, όμως δεν το παίξανε…
Δεν μου αρέσει να αναλώνομαι απαντώντας για αυτό. Ήταν μια προγραμματισμένη εκπομπή για να πάω βγαίνοντας από το παιχνίδι και να συζητήσω με τον Γιώργο Λιάγκα. Πήγα, έκανα χιούμορ με κάποιες ερωτήσεις του και προσπάθησα να ελιχθώ ώστε να μην απαντήσω σε κάποιες που δεν ήθελα. Κάποια στιγμή -δεν κατάλαβα γιατί– προφανώς δεν του άρεσε ο τρόπος που απαντούσα και μου είπε ότι δεν γίνεται να απαντάω έτσι. Αντέδρασε απότομα και εκνευρισμένος ήθελε να μη συνεχίσουμε και να διακοπεί το γύρισμα, γύρισα τότε και του είπα «πολύ ευχαρίστως». Δεν είχα λόγο να συνεχίσω εφόσον δεν ήθελε, δεν έχω προκαλέσει, ούτε και έχω δημιουργήσει σε εκπομπές προβλήματα. Πήγα με καλή διάθεση, είχα καλή επικοινωνία με όλα τα παιδιά στο στούντιο, για δικούς του προσωπικούς λόγους μού μίλησε απότομα και αντέδρασα.

Μιλήσατε μετά από το περιστατικό;
Όχι, ούτε και πριν από αυτό μιλούσα μαζί του.

Εάν σε ξανακαλούσε σε εκπομπή του θα πήγαινες;
Σε ποια εκπομπή; Κόπηκε η εκπομπή του. Όχι, δεν θα πήγαινα και να είχε.

Πηγή: Peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα