Α Dog Affair: Μπήκαν τα κόργκι της Queen Elizabeth ανάμεσα στην Meghan και τον Harry;

Σε περίπτωση που δεν τα ξέρετε (τι κάνατε μέχρι τώρα στη ζωή σας;), τα κόργκι είναι εκείνα τα ομολογουμένως αστεία στην εμφάνιση σκυλιά, χάρη στα κοντά πόδια του και τον φουντωτό του πωπό. Είναι χαρούμενα, ευχάριστα, πιστά και φιλικά σκυλιά, τα οποία μας χαρίζουν στιγμές γέλιου μέσα από αστεία βιντεάκια στο internet.

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι ερωτευμένος ολοκληρωτικά με τα συγεκριμένα σκυλάκια, αυτή είναι η βασίλισσα Ελισάβετ. Από όταν ήταν ακόμα παιδί μέχρι σήμερα, στα 91 της, έχουν περάσει από τα χέρια της (και το παλάτι) δεκάδες κόργκι. Τα τελευταία χρόνια έχει στο πλευρό της περίπου δέκα σκυλιά, τα οποία δεν αποχωρίζεται στιγμή.

Getty Images, κόργκι
Getty Images

Το 1936, η τότε Princess Elizabeth με τη μητέρα της, Queen Elizabeth, την αδερφή της Princess Margaret και τα σκυλιά τους.

Getty Images, κόργκι
Getty Images

Το 1960, με τον σύζυγό της, Prince Charles και ένα ακόμα σκυλάκι.

Getty Images, κόργκι
Getty Images

Ποια είναι άραγε η σχέση της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας με τα σκυλιά της Queen Elizabeth; Όπως αποκάλυψε ο πρίγκιπας Harry σε συνέντευξή του, εδώ και 33 χρόνια δέχεται τα δυνατά τους γαβγίσματα, κάτι που όμως δεν συνέβη με την Meghan Markle. Ναι, τα corgis λάτρεψαν την soon-to-be πριγκίπισσα τόσο που δεν της έχουν γαβγίσει ούτε μία φορά. Και αν τα σκυλιά δίνουν το οκ για κάποιον, τότε ξέρεις πως είναι keeper.

Getty Images, κόργκι
Getty Images

Η ίδια η πρώην ηθοποιός μάλιστα είναι και η ίδια «σκυλομαμά», έχοντας υιοθετήσει από καταφύγια δύο πρώην αδέσποτα σκυλάκια: ένα beagle που λέγεται Guy και ένα λαμπραντόρ-ποιμενικό με το όνομα Bogard.

Αν και εμείς εδώ στο InStyle λατρεύουμε τα σκυλιά ανεξάρτητα από το αν ανήκουν σε κάποια ράτσα ή όχι, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως τα κόργκι είναι αξιολάτρευτα. Δεν μας πιστεύετε; Ιδού οι αποδείξεις που χρειάζεστε!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα