Πέδιλα & Κάλτσες: 5 outfits θα σας κάνουν να δείτε το συνδυασμό με άλλο μάτι
Credit: filis_pina/Instagram

Πριν βιαστείτε να τα απορρίψετε δώστε τους μια ευκαιρία. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που πραγματικά μισούν τον συνδυασμό «πέδιλα με κάλτσες». Mήπως όμως δεν είναι τυχαίο που ο συνδυασμός αυτός αποτελεί μέρος των looks των πιο cool κοριτσιών, που μοιράζονται στο Instagram χαριτωμένα και άνετα σύνολα.

Και δεδομένου ότι ο καιρός εξακολουθεί να είναι αρκετά δροσερός για να φορέσουμε τα πέδιλα και τα σανδάλια μας μόνα τους, οι πιο κομψές κάλτσες είναι μια cute εναλλακτική πρόταση. Τι λέτε το δοκιμάζετε;

Αρχικά όμως, ίσως χρειάζεται να ανανεώσετε το συρτάρι με τις κάλτσες σας. Εκτός από τις κλασικές λευκές και γκρι, χρώματα όπως το μπλε και το hot pink μας κάνουν. Αν πάλι θέλετε και είστε πιο τολμηρές εφοδιαστείτε με κάλτσες σε παιχνιδιάρικα prints ή απλώς διαλέξτε ένα ριγέ μοτίβο.

Στη συνέχεια έχουν σημασία τα σανδάλια. Αν προτεραιότητά σας είναι η άνεση τα Birkenstock, ή τα sporty Teva ταιριάζουν με τα περισσότερα είδη κάλτσες. Αν από την άλλη θέλετε κάτι πιο gilry, τα πέδιλα με τακούνι ή πλατφόρμα θα αναδειχθούν με λεπτές κάλτσες από κασμίρ ή από τούλι!

Αν παρόλα αυτά χρειάζεστε εικόνες για να πειστείτε σας παρουσιάζουμε άμεσα κάποια looks.

Με μια δόση glam, μέσα από μεταλλιζέ ψηλοτάκουνα

Φουλ παστέλ

Fisherman σανδάλια και κάλτσες σε έντονη απόχρωση

Πέδιλα με πλατφόρμα και αθλητικές κάλτσες σε κοντινή απόχρωση

Και για τις πιο παιχνιδιάρες… Πέδιλα με ιδιαίτερη υφή και κάλτσες στο ίδιο χρώμα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα