Overalls: 4 ολόσωμες φόρμες στις οποίες αξίζει να επενδύσετε τώρα
Credit: Veronica Ferraro/Instagram

Το πιο άνετο κι ευκολοφόρετο ρούχο της γυναικείας γκαρνταρόμπας, όχι δεν είναι το φόρεμα! Η ολόσωμη φόρμα έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και αυτό οφείλεται στη χρηστικότητά της και στον cool αέρα που αποπνέει. Τα overalls μπορούν να φορεθούν εύκολα παντού και να συνδυαστούν σχεδόν με κάθε παπούτσι και αξεσουάρ. Έχουν δυναμικό αέρα, ακολουθούν τις τάσεις της μόδας και βολεύουν. Αποτελούν επένδυση γι’ αυτό και εμείς βρήκαμε τα 4 πιο fashion pieces για να προσθέσετε μια νότα ανεπιτήδευτου στιλ στο καθημερινό σας ντύσιμο. 

Credit: Georgia Soffe/Instagram

Denim και κοντομάνικο: φυσικά, denim δεν σημαίνει απαραιτήτως μπλε. Υπάρχουν άπειρα χρώματα, τα οποία θα φωτίσουν το look μας και θα το κάνουν να ξεχωρίσει από τις κλασικές ολόσωμες φόρμες. Ιδανικό για καλοκαίρι, αλλά και για τη μεταβατική περίοδο του φθινοπώρου, το denim overall κουβαλάει μια vintage νότα που ταιριάζει άψογα στην εποχή.

Credit: Didi Stone/Instagram

Η σέξι catsuit: δυναμική, badass και αθεράπευτα hot. Σκεφτείτε απλά τι θα φορούσε η Catwoman για να αποπλανήσει τους εχθρούς της! Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, το ότι οι ολόσωμες στενές φόρμες που αναδεικνύουν κάθε καμπύλη της σιλουέτας έχουν μετατραπεί σε μία από τις πιο σέξι τάσεις της σεζόν, αντικαθιστώντας μέχρι και τα φορέματα.

Credit: Veronica Ferraro/Instagram

Μίνι, άνετο και cute: το κοντό overall έχει αποκτήσει πολλούς fans και μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε το γιατί. Δεν ανήκει στα συνηθισμένα, φοριέται εύκολα από τα supermarkets μέχρι και τα clubs και έχει προσωπικότητα. Ξεχάστε τα κλασικά φορέματα και τα βασικά ρούχα. Η κοντή ολόσωμη φόρμα θα δώσει άποψη στο στιλ σας κι εδώ που τα λέμε, θα σας βολέψει πολύ!

Credit: Grece Ghanem/Instagram

Κλασική σαλοπέτα: γιατί, το κλασικό δεν χάνει ποτέ. Με vintage αναφορές που μας δημιουργούν ένα γλυκό, νοσταλγικό συναίσθημα και cool χαρακτήρα, η τζιν σαλοπέτα θα κατέχει πάντα μια θέση στη λίστα με τα διαχρονικά κομμάτια μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας και… στην καρδιά μας, φυσικά. 90s are back, baby!  

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα