7 πράγματα που σίγουρα δε γνωρίζετε για τα μοντέλα

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως θα ήταν αν είσασταν μοντέλα; Έχουμε όλες τις πληροφορίες που τα αφορούν και σας ενημερώνουμε για όλα όσα δεν γνωρίζετε..

Τρώνε

Είτε το πιστεύετε είτε όχι δεν τρώνε όλα τα μοντέλα μόνο σέλινο και δύο ρόγες σταφύλι όλη μέρα. Τα περισσότερα από αυτά τρώνε φυσιολογικά ενώ μερικές φορές απολαμβάνουν και ένα burger ή ένα milkshake.

Τα μοντέλα δεν πληρώνονται πάντα για τις φωτογραφήσεις που κάνουν

Eιδικά τα νέα μοντέλα που πρωτομπαίνουν στο χώρο πολλές φορές κάνουν φωτογραφίσεις για τις οποίες πληρώνοντας σε είδος και όχι σε χρήματα. Παίρνουν ρούχα ή φωτογραφίες για τα book τους.

Πρέπει να είναι πάντα όμορφες

Με τόσες πολλές φωτογραφικές μηχανές που τις περιτριγυρίζουν τα μοντέλα πρέπει να είναι πάντα περιποιημένα και όμορφα. Δε γνωρίζουν που θα τις πετύχει ο παπαράτσι και θα δημοσιεύσει φωτογραφία τους όπου δε δείχνουν στα καλύτερά τους.

Δεν κρατάνε πάντα τα ρούχα που φοράνε στις φωτογραφήσεις

Παρόλο που φοράνε τα πιο όμορφα, ακριβά και glamorous outfits, τα μοντέλα δυστυχώς δεν κρατάνε τα ρούχα αυτά. Μερικές φορές μπορεί να είναι τυχερές και να τις αφήσουν να κρατήσουν κάτι αλλά αυτό είναι σπάνιο.

Δεν έχουν φωτογραφήσεις κάθε μέρα

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πως τα μοντέλα έχουν κάθε μέρα φωτογραφήσεις. Αυτό είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα γιατί πέρα από τα supermodels που όντως φωτογραφίζονται σχεδόν καθημερινά, οι περισσότερες δυσκολεύονται πολύ μέχρι να καταφέρουν να κλείσουν μία φωτογράφιση.

Ξοδεύουν πολύ χρόνο στην αναμονή

Είτε περιμένουν να τους φτιάξουν τα μαλλιά είτε περιμένουν να τις βάψουν τα μοντέλα μπορεί να χρειαστεί να βρίσκονται σε αναμονή για πολύ ώρα μέχρι να γίνει η δουλειά τους. Για αυτό το λόγο οι περισσότερες από αυτές κυκλοφορούν με το κινητό ή ένα βιβλίο στο χέρι.

Μπορεί  να έχουν οποιαδήποτε ηλικία

Είναι λάθος να πιστεύετε πως μία κοπέλα πρέπει να είναι πολύ νέα για να είναι μοντέλο. Υπάρχουν τόσα διαφορετικά είδη modelling, αν έχετε το σωστό look, και τόσες πολλές ευκαιρίες που μπορείτε να βρείτε δουλειά ως μοντέλο όπως κι αν είστε και ότι ηλικία κι αν έχετε. Δεν είναι ποτέ αργά.

Διαβάστε ακόμα:

Shopping Guide: Οι κάπες είναι το must της σεζόν

Πώς έχασε 30 κιλά το μοντέλο της Victoria’s Secret;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα