7 απλές κινήσεις που θα σε κάνουν να τον ερωτευτείς ξανά

Το Ladylike.gr μιλάει για τον έρωτα στις σχέσεις. Ίσως για τον χαμένο έρωτα.

 

Κακά τα ψέματα, εν έτη 2015 καμία γυναίκα δεν περιμένει τον ιππότη που θα έρθει πάνω στο άσπρο άλογο και θα την κάνει βασίλισσα. Ούτε καν αυτόν που θα της ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου για μπει μέσα ή θα της τραβήξει την καρέκλα για να κάτσει.

Πλέον, έχουμε καταλήξει να κάνουμε πάρτι εάν κάποιος μας πληρώσει το φαγητό ή το ποτό, σε ένα πρώτο ραντεβού και το θεωρούμε πλεονέκτημα.

Παρ’ ολ’ αυτά καμία γυναίκα δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί για όλα τα παραπάνω, ούτε και τα χρειάζεται, εάν υπάρχουν ειλικρινή συναισθήματα, επικοινωνία και κατανόηση μέσα σε μία σχέση. Οι γυναίκες δεν χρειαζόμαστε μεγάλες και πομπώδεις κινήσεις για να ερωτευτούμε (ή να ξαναερωτευτούμε) έναν άντρα, μερικές απλές χειρονομίες μπορούν να μας κάνουν εξίσου χαρούμενες, οπότε άντρες αφήστε το χειροφίλημα και διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές.

Το πλύσιμο των πιάτων

SpongebobDishes, ladylike

 

Όλοι το βαριούνται αλλά, δυστυχώς, πρέπει να γίνει, οπότε τι καλύτερο δώρο για να κάνει ένας άντρας σε μία γυναίκα, από το να γυρίσει από τη δουλειά της και να βρει τα πιάτα πλυμένα! Μόνο και μόνο γι’ αυτό που έκανε του αξίζει να του φτιάξεις την αγαπημένη του μακαρονάδα, κι ας ξαναλερώσεις τα πιάτα.

Το κράτημα του παιδιού/σκυλιού

dad, bath, ladylike Εάν έχετε παιδί ή ακόμα και σκυλί, συνήθως τα βάρη πέφτουν σε εμάς τις γυναίκες. Σίγουρα, και οι άντρες βοηθούν αλλά το να προτείνει ο σύντροφός να κρατήσει το παιδί/ σκυλί για να πας στο κομμωτήριο, στο γυμναστήριο ή για καφέ με τις φίλες σου θα τον κάνει ήρωα στα μάτια σου.

Να καλέσει την κολλητή σου σπίτι

phone, brad pitt, ladylike

Γυρνάς απόγευμα στο σπίτι και σου λέει ‘«Αγάπη, πήρε η Μαρία τηλέφωνο και της είπα αν θέλει να περάσει από εδώ να τα πείτε». Τον κοιτάς και αρχίζουν να σχηματίζονται καρδούλες γύρω από το κεφάλι του.

Μου αρέσεις όπως είσαι

beautiful, ladylike

 

Ξυπνάς μια μέρα και σε πιάνει η κλασική κρίση ότι έχεις παχύνει, δεν σου κάνουν τα παντελόνια σου, τα μαλλιά σου είναι χάλια, δεν έχεις τίποτα να φορέσεις και άλλα τέτοια γνωστά που μας πιάνουν συχνά πυκνά. Εκείνος το καταλαβαίνει και σου πετάει ένα «καλημέρα όμορφη» κι εσύ λιώνεις.

Δεν χρειάζεσαι δίαιτα

diet, nutella, ladylike

 

Από σήμερα δίαιτα. Το έχεις πάρει απόφαση, δεν πάει άλλο. Φυσικά του το ανακοινώνεις (για να προετοιμαστεί ψυχολογικά και σωματικά), αλλά εκείνος σε κοιτάει με τα μεγάλα κουταβίσια μάτια του και σου λέει «εμένα μια χαρά μου φαίνεσαι, δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι δίαιτα«. Μπορεί να το λέει επειδή ξέρει ότι θα τον αναγκάσεις να τρώτε μόνο σαλάτες και βραστά λαχανικά, μπορεί και όχι. Σημασία έχει ότι εκείνη τη στιγμή τον κοιτάς με λατρεία και την επόμενη, ακριβώς, στιγμή καταλήγετε να μοιράζεστε ένα σουφλέ σοκολάτα. Αντίο δίαιτα, ζήτω ο έρωτας.

Δουλειές του σπιτιού μαζί

chores, ladylike

 

Ετοιμάζεσαι για τη σαββατιάτικη φασίνα και εκείνος, που κάθε Σάββατο τέτοια ώρα πάει για καφέ με τους φίλους του, σε πλησιάζει και σε ρωτάει τι μπορεί να σε κάνει για να σε βοηθήσει. Το ξέρουμε ότι μπορεί απλά να κρατάει ένα ξεσκονόπανο και να φέρνει βόλτες στο σπίτι χωρίς να κάνει τίποτα, αλλά και μόνο που το πρότεινε είναι αρκετό.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται

kiss, ladylike

 

Πριν προλάβεις να ανοίξεις τα μάτια σου, νιώθεις κάποιον να σε αγκαλιάζει και ένα φιλί στο μάγουλο. Δεν είναι κάτι φοβερό, ούτε κοστίζει, αλλά είναι αρκετό για να σου φτιάξει τη μέρα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα