6 διαφορετικοί τρόποι για να βάψετε τα πασχαλινά αυγά
Unsplash

Μια από τις πιο όμορφες και δημιουργικές παραδόσεις του Πάσχα είναι το βάψιμο των αυγών. Την Μεγάλη Πέμπτη προετοιμαζόμαστε για την βαφή των αυγών και θέλουμε βέβαια το αποτέλεσμα να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους μας. Αν θέλετε να δοκιμάσετε φέτος κάτι διαοφρετικό και να μην έχετε μόνο κόκκινα αυγά στο τραπέζι, τότε πρέπει να δείτε τις παρακάτω έξι πρωτότυπες ιδέες: 

1.Αυγά με δαντέλα 

Ένας όμορφος τρόπος να διακοσμήσετε τα αυγά σας είναι η δαντέλα που θα δώσει μια πιο chic αίσθηση στο πασχαλινό σας τραπέζι. Μετρήστε την διάμετρο του αυγού και κόψτε την δαντέλα. Στη συνέχεια, κολλήστε την δαντέλα με σιλικόνη. Κάντε αυτήτην τεχνική στα αυγά που θα χρησιμοποιήσετε για διακόσμηση κι όχι για κατανάλωση! 

2.Αυγά με glitter 

 

Θέλετε το Πάσχα σας να είναι πιο λαμπερό από ποτέ;Tα glitter αυγά δεν θα σας απογοητεύσουν. Θα χρειαστείτε λίγη κόλλα και glitter σε παρόμοια απόχρωση με του βαμμένου αυγού.Ύστερα περάστε με ένα πινέλο το glitter στο αυγό και αφήστε το να στεγνώσει. Εννοείτε ότι είναι καλύτερο να μην τα φάτε μετά! 

3.Αυγά με αυτοκόλλητα  

Τα αυγά με τα αυτοκόλλητα θα σας λύσουν τα χέρια.Βάψτε τα αυγά σας σε διάφορα χρώματα.Μετά εφόσον τα αυγά έχουν στεγνώσει κολλήστε καλά τα αυτοκόλλητα επάνω στα αυγά. 

4.Αυγά με λαστιχάκια  

Τι ποιο εύκολο από το να δημιουργήσετε σχέδια με λαστιχάκια; Πριν βάψετε τα αυγά τυλίξτε τα με φαρδιά λαστιχάκια.Μετά βουτήξτε τα αυγά στην βαφή,αφήστε να στεγνώσουν και στο τέλος αφαιρέστε τα λαστιχάκια.  

5.Αυγά με μπογιά

 

Αυτή η μέθοδος θα ξυπνήσει την καλλιτεχνική σας πλευρά.Πάρτε ένα πινέλο και βουτήξτε το σε ένα χρώμα της αρεσκείας σας. Μετά ζωγραφίστε διάφορα πασχαλινά σχέδια πάνω στο αυγό όπως λαγουδάκια, λουλουδια και ό,τι άλλο επιθυμείτε. 

6.Αυγά με υφασμάτινα λουλούδια 

Το floral δεν είναι τάση μόνο στη μόδα αλλά και στα αυγά! Χρησιμοποιείστε υφασμάτινα λουλούδια και κολλήστε τα με υγρή κόλλα σφιχτά πάνω στο πασχαλινό αυγό. 

Πηγή φωτογραφιών: Pinterest

 

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα