6 απλά tips για να φτιάξετε το δικό σας μοναδικό στιλ

Το στιλ είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση και μεταξύ άλλων σας δίνει ταυτότητα και σας χαρακτηρίζει. Ένα ακόμη δεν έχετε καταφέρει να βρείτε τον στιλιστικό δρόμο σας παρακάτω μπορείτε να διαβάστε κάποια tips ώστε να τα καταφέρετε.

Τα ρούχα έχουν αποτέλεσμα όταν είναι αρμονικά με το άτομο. Πρέπει να ταιριάζει το εσωτερικό με το εξωτερικό. Ένα σύνολο είναι ένα ωραίο περιτύλιγμα για τα εσωτερικά μας χαρίσματα.

Για τους νέους ανθρώπους, το να ακολουθούν τις τάσεις της μόδας είναι η εύκολη επιλογή, αλλά καθώς μεγαλώνεις συνειδητοποιείς τι δουλεύει και τι δεν δουλεύει για εσένα. Είναι γενναίο να απομακρυνθείτε από τις τάσεις της μόδας και να αγκαλιάσετε το δικό σας προσωπικό στιλ… Αυτό είναι η μόδα, να εμπνέεστε από ένα διαφορετικό χρόνο ή τόπο.

Πρέπει να γελάτε και να απολαμβάνετε τη μόδα. Δεν χρειάζεται να βγαίνετε έξω και να απορροφάτε κάθε μοναδική τάση σε κάθε σεζόν, μπορείτε να ξεχωρίζετε και να επιλέγετε. Βρείτε ένα πράγμα, είτε πρόκειται για ύφασμα ή χρώμα ή σχήμα… κάτι που αγαπάτε και φτιάξτε τη γκαρνταρόμπα σας γύρω από αυτό.

Ντυθείτε γενναία. Ταιριάξτε γενναία χρώματα με κάτι παλιό αγαπημένο. Αν ένα χρώμα φαίνεται να είναι too much, να είστε πιο γενναίοι με ήσυχους τρόπους και να το ταιριάζετε με μια ουδέτερη βάση, ή να το χρησιμοποιείτε με αξεσουάρ . Το σύνολο δεν πρέπει να επισκιάζει αυτόν που το φοράει.

Πέταξε- δώστε- χαρίστε άχρηστα ρούχα. Μην έχετε στη ντουλάπα σας κομμάτια που δεν σας αρέσουν καθόλου και που δεν έχετε σκοπό να φορέσετε ποτέ. Αφήστε χώρο για τα νέα ρούχα που θα εμπλουτίσουν την γκαρνταρόμπα και το στιλ σας.

Ντυθείτε για να αισθανθείτε ζωντανοί αυτή τη στιγμή. Τα ρούχα λένε μια ιστορία- ποιος θέλετε να είστε σήμερα;

Διαβάστε ακόμη:

Η πιο σέξι πολιτικός που ψηφίστηκε είναι Ελληνίδα

Έρωτας από την αρχή: 7 tips για να σας ερωτευτεί ξανά

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα