5 βασικά σημάδια που μαρτυρούν πως είναι ερωτευμένος μαζί σας

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ούτε θα πρέπει να το αναλύετε πολύ. Όταν ένας άντρας θέλει-μπορεί. Παρακάτω θα διαβάσετε 5 σημάδια πως το πρόσωπο ενδιαφέρεται.

1. Απέκτησε αμέσως προσωπική επαφή μαζί σας.

Όταν ένας άντρας θέλει να βρει το τηλέφωνό σας το βρίσκει. Βρίσκει πρόφαση τη δουλειά σας και σας ρωτάει συμβουλές. Για παράδειγμα αν είστε σερβιτόρα και είναι δικηγόρος, θέλει τα φώτα σας για το πώς να κρατάει το δίσκο-όταν θα σερβίρει στο δικαστήριο τα επιχειρήματά του.

2. Σας πιάνει κυριολεκτικά, μεταφορικά και δήθεν τυχαία.

Επιδιώκει την σωματική έπαφη μαζί σας γιατί σας νιώθει κοντά του ενώ θέλει να κάνει και εσάς παράλληλα να νιώσετε οικεία. Σαν φτιάχνει μια τρίχα που πετάει, σας τραβάει μία κλωστή από το παντελόνι που κρέμεται και …ο έρωτας από τη μεριά του καλά κρατεί.

3. Σας μιλάει συνεχώς online.
Στο facebook, στο twitter και σε όποιο μέσο υπάρχει. Επιδιώκει καθημερινή επικοινωνία ενώ κάνει like σε όλες τις φωτογραφίες σας και σε ό, τι και αν ανεβάσετε- ακόμη και αν πρόκειται για το φόρεμα που μόλις αγοράσατε.

4. Σας παίρνει δώρα.
Όχι μόνο στα γενέθλιά σας αλλά σε όποια περίσταση. Και μόνο που είδε κάτι που φαντάστηκε ότι μπορεί να σας αρέσει, το κάνει δικό σας χωρίς δεύτερη σκέψη.

5. Σας προσκαλεί στις εξόδους με τους φίλους του.
Όταν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για μία γυναίκα, τότε οι φίλοι του είναι ενημερωμένοι για την κατάσταση και σας υποδέχονται με τις τιμές που σας αρμόζουν. Οι φίλοι του αν τον αγαπούν πραγματικά θα αγαπήσουν και εσάς αμέσως. Δεν είναι τυχαίο που σας ερωτεύτηκε εξάλλου.

Διαβάστε ακόμη: 

Celebrity News 01/04: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα