5 τρόποι για να είστε κομψή on a budget

Σαφέστατα, το τί ποσό θα ξοδέψει καθεμία από εσάς, στα ψώνια της είναι καθαρά υποκειμενικό. Το πιο σημαντικό όμως σε κάθε περίπτωση είναι να ψωνίζει με γνώμονα του τί είναι αυτό που πραγματικά της λείπει από την ντουλάπα ή την γκαρνταρόμπα της αντίστοιχα.  Ξέρω λίγο δύσκολο κορίτσια μου, αλλά πιστέψτε με όχι ακατόρθωτο!

Είναι απόλυτα λογικό, να επιθυμείτε να είστε όσο πιο σύγχρονες γίνεται, ανανεώνοντας την ντουλάπα σας, σύμφωνα με την τάση της εποχής. Ακόμα όμως και σ’ αυτό υπάρχει λύση. Αγοράστε κομμάτια που έχουν μια διαχρονικότητα, ώστε να είστε σε θέση να τα συνδυάσετε με τα πιο statement items!

Προϋπολογισμός Vs Προσωπικό στιλ

1) Παλιά κομμάτια σημειώσατε Χ. Θα μου πείτε, “είμαι συναισθηματικά δεμένη μαζί του”, όμως είναι προτιμότερο να το ανακυκλώσετε παρά να αποτελεί άλλο ένα κομμάτι που δεν θα θυμάστε σε λίγο καιρό ότι υπάρχει.
2) Προσδιορίστε το στυλ σας και ακολουθήστε πιστά αυτό που πραγματικά αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά και την σιλουέτα σας.
3) Συνδυάστε σωστά μικρές λεπτομέρειες. Αν για παράδειγμα, φοράτε ζώνη με χρυσή αγκράφα, μην επιλέξετε να βάλετε ασημί κρίκους.
4) Αποφύγετε το “πολύ” mix & match! Παρά τις εικόνες που μπορεί να βλέπετε σε Instagram και όχι μόνο, το πιο βασικό για να κάνετε ένα επιτυχημένο mix & match, είναι να κατανοήσετε την θεωρία των χρωμάτων, της ισορροπίας και της σύνθεσης. Επομένως, αν δεν είστε βέβαιες ότι θα το καταφέρετε, είναι καλύτερα να μην το επιχειρήσετε.
5) Παραβλέποντας την τάση της μόδας και εστιάζοντας στο στυλ “on a budget”, επενδύστε σε κομμάτια βασικά και ουδέτερα, που θα σας επιτρέψουν να κάνατε πολλούς συνδυασμούς με τα ρούχα σας, “something vintage – something new”. Υπάρχουν μοτίβα και υφές που είναι εξίσου ουδέτερα, όπως τα tweed και croco.Ο σωστός συνδυασμός θα απογειώσει το look σας.

 

CT’ STYLEPROJECT by Christina Tripodianaki

INSTAGRAM: CT’ STYLEPROJECT

INSTAGRAM: Christina_trip_

 

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα