5 tips για αψεγάδιαστο στιλ

Σας είπαμε και πρόσφατα ότι το μυστικό για να είστε καλοντυμένη είναι να έχετε στο νου σας μερικά απλά tips που δεν κοστίζουν. Επιμένουμε σ’ αυτό μιας και πιστεύουμε ότι μια προσεγμένη εμφάνιση δεν είναι απαραίτητα αποτέλεσμα πανάκριβων επιλογών ούτε κομματιών που είναι 100% σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Διαβάστε λοιπόν ακόμα μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας για να κάνετε πάντα όλα τα βλέμματα να στρέφονται πάνω σας.

1. Μείνετε πιστή στο στιλ σας ό,τι και να γίνει. Δε λέμε πως δεν πρέπει να πειραματίζεστε αλλά καλό θα ήταν να το κάνετε στα πλαίσια του χαρακτήρα σας. Αν για παράδειγμα σας αρέσουν τα ανδρόγυνα ρούχα μην προσπαθήσετε οπωσδήποτε να φορέσετε ένα gilry φόρεμα επειδή κάποιος επιμένει ότι σας πάει.

2. Φροντίστε με τις επιλογές σας πάντα να κολακεύετε τα δυνατά σας σημεία. Αν ας πούμε έχετε μακριά και αδύνατα πόδια φορέστε μίνι ενώ αν έχετε καλογυμνασμένους κοιλιακούς επιλέξτε crop top, πάντα φυσικά λαμβάνοντας υπόψιν, μεταξύ άλλων, και την ηλικία σας.

3. Όπου και αν έχετε να πάτε δε θα σας πάρει πολύ χρόνο να ελέγξετε τον ενδυματολογικό κώδικα του όποιου event για παράδειγμα. Είναι πολύ σημαντικό να φορέσετε αυτό που πρέπει, εκεί που πρέπει. Αν πάλι δε μπορείτε να είστε σίγουρη, φορέστε ένα κομμάτι-μπαλαντέρ που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις.

4. Επιλέξτε το σωστό παπούτσι. Αυτή τη φορά δεν αναφερόμαστε στο πιο ιδιαίτερο και stylish ζευγάρι αλλά σε αυτό που θα σας κάνει να νιώθετε άνετα. Δεν έχει καμία σημασία αν φοράτε τα ωραιότερα ψηλοτάκουνα του κόσμου αν κάνετε ακροβατικά προκειμένου να σταθείτε πάνω τους.

5. Τέλος θα μιλήσουμε για τις τσάντες. Ξέρουμε ότι είναι πολύ βολικές οι μεγάλες τσάντες που έχετε μαζί σας κάθε μέρα αλλά αυτό που συμβαίνει σε όλες μας είναι να καταλήγουμε να έχουμε μαζί μας αμέτρητα -πολύ συχνά- άχρηστα αντικείμενα. Φροντίστε η τσάντα σας να περιέχει τα απαραίτητα που θα σας επιτρέψουν να φρεσκάρετε το look σας σε κάθε περίπτωση.

 

Summer News 02/07: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Θέλετε να γίνετε το επόμενο μοντέλο της Intimissimi; Ίσως και να μπορείτε

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα