5 ΣΟΒΑΡΟΙ λόγοι για να χωρίσετε πριν από την γιορτή των ερωτευμένων

Για να διαβάζετε αυτό το άρθρο σημαίνει πως ήδη έχετε μπει στη διαδικασία να σκέφτεστε τον χωρισμό. Σύμφωνα με τα λεγόμενα γυναικών που είχαν καταδικασμένες σχέσεις, η καλύτερη περίοδος για να δώσετε τέλος στη σχέση σας  είναι κάτι τέτοιες γιορτές όπως αυτή του Αγίου Βαλεντίνου, επειδή είναι μία καλή ευκαιρία να κάνετε την ανατροπή μέσα σε καρδιές και τριαντάφυλλα. Διαβάστε παρακάτω τους 5 λόγους που θα πρέπει να χωρίσετε τον σύντροφό σας άμεσα:

  • Κανονίζει εξόδους και εσείς δεν είστε στα σχέδιά του: η εποχή που άφηνε τους φίλους του για να βγείτε μαζί έχει περάσει ανεπιστρεπτί ενώ οι μοναχικές έξοδοί του αυξάνονται συνεχώς. Και το καλύτερο; Αν μέχρι πέρυσι ξέρατε πού θα πάτε διακοπές φέτος αναβάλλει συνεχώς όποιο πλάνο.
  • Σας λέει αλήθειες: που ξέρει ότι θα σας πονέσουν και θα σας κάνουν να κλάψετε. Παλιότερα το ό,τι παχύνατε μπορεί καν να μην το πρόσεχε ή ήταν παντελώς αδιάφορο έως σέξι ενώ τώρα εκτός του ό,τι σας το λέει με κακία και κατακρίνει οτιδήποτε κι αν φοράτε διότι πολύ απλά δεν σας πηγαίνει.
  • Δουλεύει πολύ: συνήθως λένε ότι όταν η προσωπική ζωή δεν πηγαίνει καλά το ρίχνουμε στην εργασιοθεραπεία και αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Κάθεται περισσότερες ώρες στη δουλειά, όχι γιατί βρίσκει κάτι ενδιαφέρον αλλά γιατί δεν θέλει να γυρίσει σπίτι και να σας δει.
  • Δεν τον ενοχλεί τίποτα ή τον ενοχλούν όλα: στην πρώτη περίπτωση δεν δίνει καμία σημασία σε εσάς και σε αυτά που λέτε ενώ στη δεύτερη έχουν καταντήσει όλα ενοχλητικά όπως για παράδειγμα μόλις πάτε να τον χαϊδέψετε γίνεται έξαλλος ενώ η ερωτική επαφή απουσιάζει εδώ και καιρό. Ελαττώματά σας που στην αρχή ήταν χαριτωμένα τώρα δεν τα αντέχει ούτε δευτερόλεπτο.
  • Η γλώσσα του σώματός του τον προδίδει: κοιτάζει αλλού όταν μιλάτε και γενικά το κορμί του δεν είναι στραμμένο προς τα εσάς.
Διαβάστε ακόμη:  Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα