5 πρωτότυπες και οικονομικές ιδέες να διακοσμήσετε το πασχαλινό τραπέζι
Instagram @fetehome

Αν η ιδεά του να βάλετε ένα καλαθάκι με κόκκινα αυγά στο πασχαλινό τραπέζι σας φαίνεται ξεπερασμένη και βαρετή ίσως πρέπει να γίνετε πιο δημιουργικές φέτος με τη διακόσμηση του εορταστικού τραπεζιού. Ανακαλύψτε πέντε πρωτότυπες και οικονομικές ιδέες για να διακοσμήσετε το πασχαλινό σας τραπέζι που σίγουρα θα αφήσει τους καλεσμένους σας άφωνους. 

1.Πασχαλινό στεφάνι

 πιο όμορφο από ένα πασχαλινό στεφάνι διακοσμημένο με πολύχρωμα λουλούδια και χαριτωμένα λαγουδάκια σαν κεντρικό διακοσμητικό πάνω στο τραπέζι σας; Φέτος το Πάσχα πέφτει κοντά στην Πρωτομαγιά οπότε αργότερα μπορείτε να αφαιρέσετε τα λαγουδάκια και να κρεμάσετε το στεφάνι στην πόρτα σας! 

2.Πασχαλινό δέντρο 

Ποιος είπε ότι μόνο τα Χριστούγεννα μπορούμε να έχουμε στολισμένο δέντρο;Τοποθετείστε σε ένα βάζο αποξηραμένα λουλούδια και κρεμάστε πάνω τους πολύχρωμα αυγά (διαμοσμητικά) και διακοσμητικές κορδέλες. 

3.Μίνιμαλ διακόσμηση

 

Για να ξεφύγετε από το συνηθισμένο κόκκινο χρώμα που κυριαρχεί στο τραπέζι επιλέξτε μια πιο μινιμαλιστική αισθητική με απαλές αποχρώσεις στο πασχαλινό τραπέζι. Ιδιαίτερη προσοχή θα δώσετε στην επιλογή του στιλ των πιάτων,του τραπεζομάντηλου και τις χαρτοπετσέτες. Σε κάθε πιάτο  τοποθετήστε ένα λευκό βραστό αυγό μέσα σε αυγοθήκη. 

4.Μπουκέτο από αυγά 

Στο κέντρο του τραπεζιού μπορείτε να βάλετε αντί για ένα βάζο με λουλούδια ένα μπουκέτο με αυγά. Στη συγκεκριμένη διακόσμηση ανοίγετε μια τρύπα στο αυγό και αδειάζετε το εσωτερικό του προσεχτικά. Πλένετε καλά το εσωτερικό των αυγών και τοποθετείτε λουλούδια της επιλογής σας. 

5.Διακοσμημένο φαναράκι 

Πάρτε το παλιό σας φαναράκι και στολίστε το με λουλούδια στην κορυφή του και μέσα τοποθετήστε μια φωλιά με πολύχρωμα αυγά δίνοντας μια πασχαλινή αίσθηση στο τραπέζι. 

Πηγή φωτογραφιών:Pinterest

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα