5 πράγματα που θα σας κάνουν να δείχνετε τουλάχιστον 5 χρόνια νεότερες!

Splash News[/caption] Όλες θέλουμε να γυρίσουμε πίσω στην εποχή που ήμασταν έφηβες και το δέρμα μας έδειχνε τέλειο ακόμα κι αν δεν είχαμε κοιμηθεί καθόλου. Αυτό όμως είναι το μόνο που μας λείπει, γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να ξαναπεράσουμε την awkward φάση του σχολείου. Οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να αναλάβουμε δράση, γιατί πραγματικά τα 5 tips που ακολουθούν μπορούν να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά την επιδερμίδα.

  1. Ενισχύστε την παραγωγή κολλαγόνου, αφού χωρίς αυτό το δέρμα σταματά να δείχνει σφριγηλό. Από κάποια ηλικία και έπειτα, ο οργανισμός μας σταματάει να το παράγει επαρκώς, οπότε οι κρέμες με ρετινόλη είναι must.
  2. Καταπολεμήστε τις ελεύθερες ρίζες, καταναλώνοντας τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά. Η βιταμίνες A και C, καθώς και το συνένζυμο Q10 πρέπει να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σας.
  3. Ενυδατώστε σε βάθος το δέρμα σας, καθώς αν δεν το κάνετε, το ίδιο δεν μπορεί να θέσει σε λειτουργία τους μηχανισμούς ανάπλασης του, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να δείχνει γερασμένο.
  4. Κόψτε το κάπνισμα, γιατί ο καπνός καταστρέφει μεταξύ άλλων το κολλαγόνο, τα οιστρογόνα και την ελαστίνη που κάνουν το δέρμα να δείχνει νεότερο και λαμπερό.
  5. Αποφύγετε τα γλυκά, αφού η κατανάλωση ζάχαρης μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση του δέρματος.
(PS: Η ηθοποιός Alexis Bledel στην παραπάνω φωτογραφία είναι… 35 ετών! Μάλλον ακολουθεί πιστά όλες τις συμβουλές που μόλις διαβάσατε.) Διαβάστε επίσης: Το μυστικό για την λάμψη των ονείρων σας βρίσκεται μέσα σε αυτό το προϊόν! Αυτά είναι τα 5 must have καλλυντικά της Keira Knightley! Editor’s Choice: Με αυτή τη μάσκα προσώπου σίγουρα θα θέλετε να βγάλετε selfies! Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα