5 office looks που θα σας προσφέρουν έμπνευση για την εβδομάδα που ξεκινά

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, η Δευτέρα δεν είναι και η αγαπημένη ημέρα της εβδομάδας. Το Σαββατοκύριακο τελειώνει μαζί του τελειώνει και η χαλάρωση, οι βόλτες με τους φίλους μας και τα casual looks. Τη θέση τους παίρνουν οι to do λίστες, το πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις.

Υπάρχει και κάτι ακόμα όμως που μπορεί να κάνει τη Δευτέρα μας ακόμα πιο δύσκολη. Η δημιουργία του τέλειου offive look. Όσες από εσάς εργάζεστε σε κάποια εταιρεία που επιβάλει κάποιους συγκεκριμένους dress code κανόνες, γνωρίζετε πολύ καλά πως αυτή η διαδικασία μπορεί να αποδειχθεί πραγματικά δύσκολη. Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα, αν γνωρίζετε τα παρακάτω tips.

Αφενός, θα πρέπει να έχετε φροντίσει να δημιουργήσετε μία capsule γκαρνταρόμπα με όλα τα κομμάτια που χρειάζεστε για να ετοιμάζεστε καθημερινά εύκολα και γρήγορα για το γραφείο.

Αφετέρου, χρειάζεται να δείτε τα παρακάτω looks που συγκεντρώσαμε για εσάς, τα οποία θα σας αναδείξουν ως την πιο καλοντυμένη εργαζόμενη στο γραφείο.

Plaid jumpsuit

Instagram @blaireadiebee

Συνήθως, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι να φορέσουμε το κλασικό κοστούμι που έχουμε στη συλλογή μας. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε μία διαφορετική επιλογή, το ίδιο κομψή, αλλά πιο σύγχρονη. Προτιμήστε να φορέσετε ένα jumpsuit σε καρό pattern. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, μία tote bag και ένα σακάκι.

Cape

Instagram @pamhetlinger

Ένας εύκολος τρόπος για να ανανεώσετε τα office looks σας είναι να επενδύσετε σε νέα πανωφόρια. Μία καμπαρντίνα σε κάποιο ιδιαίτερο χρώμα ή μία κάπα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε.

Total white

Instagram @fashiioncarpet

Ποιος είπε πως αν εργάζεστε σε κάποιο γραφείο δεν μπορείτε να ντυθείτε σαν μία κλασική fashionista; Ένα μονοχρωματικό σύνολο σε μία chic απόχρωση όπως το λευκό ή το μπεζ, θα σας αναδείξει σίγουρα ως την πιο καλοντυμένη στο γραφείο.

Patterns

Instagram @fashiioncarpet

Αν βέβαια, έχετε μία προτίμηση στα φορέματα και πάλι σας έχουμε τη λύση. Αφήστε τα κλασικά μαύρα, μπλε και γκρι φορέματα στη ντουλάπα σας και επενδύστε σε φορέματα με ιδιαίτερα patterns.

Classic but chic

Instagram @karolina_maras

Και βέβαια δεν ξεχνάμε πως το κλασικό είναι και super chic. Μπορείτε να συνδυάσετε μία παντελόνα σε γκρι αποχρώσεις με ένα λεπτό πουλόβερ ή ένα πουκάμισο και το αποτέλεσμα να είναι πολύ κομψό και σύγχρονο. Πώς; Επενδύστε σε αξεσουάρ. Κοσμήματα, τσάντες και φουλάρια γίνονται τα όπλα σας για office looks που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα