5 fashion items ιδανικά για γυναίκες με μεγάλο στήθος
Instagram @krsikapamarija

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, η ομορφιά και η γοητεία μίας γυναίκας δεν σχετίζονται σε καμία περίπτωση με κλισέ και στερεότυπα που έχουν να κάνουν με το μέγεθος. Το ύψος, το βάρος, τον σωματότυπο. Κάθε γυναίκα διαθέτει τη δική της γοητεία και το μόνο που θα πρέπει να την ενδιαφέρει είναι να νιώθει η ίδια καλά με το σώμα της, αλλά και να φορά κομμάτια που την κάνουν να νιώθει όμορφη και αυτοπεποίθηση.

Ως γυναίκα που έχει μεγάλο στήθος βέβαια μπορώ να καταλάβω πολύ καλά τη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε οι περισσότερες για να βρούμε εκείνα τα κομμάτια που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα, αγκαλιάζουν τις καμπύλες μας και δεν μας κάνουν να νιώθουμε άβολα σε κάθε μας κίνηση. Έτσι σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας ένα πολύ εύκολο και χρήσιμο tip, το οποίο βοήθησε και εμένα όταν το ανακάλυψα.

Κάθε φορά λοιπόν που πηγαίνετε για ψώνια θα πρέπει να φροντίζετε τα ρούχα που επιλέγετε να έχουν δύο χαρακτηριστικά. Αρχικά, πρέπει να επιλέξετε τις σωστές γραμμές με την πλέον κατάλληλη να είναι οι wrap μπλούζες και φορέματα. Αγκαλιάζουν και τονίζουν με τον πιο θηλυκό τρόπο τις καμπύλες μας, ενώ καθεμία από εμάς μπορεί να βρει ρούχα σε αυτή τη γραμμή που της ταιριάζουν.

Στη συνέχεια θα πρέπει να προσέχετε ώστε να επιλέγετε τα σωστά νούμερα στα ρούχα σας. Πολλές φορές, και μιλάω από προσωπική πείρα, επιλέγουμε ρούχα που είναι σε μεγαλύτερο μέγεθος από αυτό που θα φορούσαμε κανονικά, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. Τη στιγμή που θα επιλέγετε ένα κομμάτι, θυμηθείτε να πάρετε μαζί σας ένα νούμερο μεγαλύτερο, αλλά και ένα μικρότερο μαζί με αυτό που θα επιλέγατε εξ αρχής και δοκιμάστε τα και τα τρία. Είναι σίγουρο πως θα εκπλαγείτε με το ποιο νούμερο είναι εν τέλει εκείνο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Floral φόρεμα ZARA 39,95 EUR
Φόρεμα H&M 29,99 EUR
Τουνίκ Attrattivo 59,90 EUR
Φόρεμα εμπριμέ A.L.E 99,90 EUR
Jumpsuit Massimo Dutti 89,95 EUR

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα