5 all day looks ιδανικά για τις ημέρες που έχει πολλή ζέστη

Όσο και να λατρεύουμε το καλοκαίρι θα πρέπει να παραδεχτούμε ένα πράγμα. Οι στιγμές που διασκεδάζουμε περισσότερο είναι όταν είμαστε στην παραλία ή έστω σε μία πισίνα. Έτσι ακόμα και αν ζεσταθούμε πολύ μπορούμε να κάνουμε μία δροσερή βουτιά και να επιστρέψουμε στην ξαπλώστρα μας και τη χαλάρωση. Όταν ξαναζεσταθούμε μάλιστα αρκεί να επαναλάβουμε αυτή τη διαδικασία.

Διαφορετικά, η υψηλή θερμοκρασία μπορεί να αποδειχθεί βάσανο πόσο μάλλον όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα καλοκαιρινό look για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας. Είμαι σίγουρη πως το σκηνικό είναι γνωστό σε όλες σας.

Το ξυπνητήρι χτυπάει και εσείς δεν είστε καθόλου έτοιμες να σηκωθείτε από το κρεβάτι, αλλά πρέπει. Αμέσως νιώθετε τη ζέστη να σας διαπερνά και αναρωτιέστε τι μπορείτε να φορέσετε για να νιώθετε άνετα μέσα στην ημέρα σας, η οποία σαφώς είναι γεμάτη με υποχρεώσεις. Don’t panic. Μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα σύνολα, τα οποία να είναι ιδανικά για τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν έξω, αλλά και για την γεμάτη ημέρα σας.

Το Νο1 μυστικό που θα σας γλιτώσει πολύ από το χρόνο που θα περνούσατε μπροστά από την ανοιχτή ντουλάπα είναι να κρατήσετε τα πράγματα όσο πιο απλά γίνεται. Ένα αέρινο φόρεμα, μία midi ψηλόμεση φούστα και ένα τοπ, έστω μία ψηλομεση παντελόνα. Προτιμήστε να φορέσετε ότι πιο άνετο και βολικό έχετε στη ντουλάπα σας. Λίγο πριν φύγετε από το σπίτι, ρίξτε μία ματιά στον καθρέφτη και προσθέστε κάποιες stylish πινελιές. Ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια, μία ζώνη από ψάθα ή ακόμα και ένα καπέλο θα απογειώσουν το σύνολο σας. Και φυσικά δεν φεύγουμε ποτέ από το σπίτι χωρίς αντηλιακό.

Instagram @blaireadiebee
Instagram @erealouro
Instagram @fashionnes_blog
Instagram @margoandme
Instagram @thestylebungalow

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα