Zooey Deschanel – Tommy Hilfiger: Το πρώτο δείγμα της capsule συλλογή τους

Πρόσφατα, η Zooey Deschanel και ο Tommy Hilfiger γιόρτασαν την συνεργασία τους με μία εκδήλωση όπου και παρουσίασαν την capsule συλλογή τους. Το γεγονός έλαβε χώρα στο «The London Hotel» στο Los Angeles και έτσι εγκαινιάστηκε με τον καλύτερο τρόπο το ντεμπούτο της ηθοποιού στο χώρο της μόδας.

Η 34χρονη σχεδιάζοντας συνολικά 16 φορέματα έχει αποτυπώσει το girlie και λίγο εκκεντρικό στυλ της με τον καλύτερο τρόπο. Πρόκειται για κομμάτια που είναι εμπνευσμένα κυρίως από τα 60s, που τονίζουν την θηλυκότητα, παίζουν με τα χρώματα και θεωρούνται ιδανικές επιλογές για το καλοκαίρι. Μάλιστα, η ηθοποιός για να τιμήσει τις δημιουργίες της επέλεξε φόρεμα της συλλογής της που τα χρώματά του παρέπεμπαν στο logo της εταιρίας, όπως παρατηρείτε και από την φωτογραφία.

Δείγματα της συλλογής θα κυκλοφορήσουν από τις 14 Απριλίου στα αμερικανικά πολυκαταστήματα Macy’s ενώ η ολοκληρωμένη σειρά θα διατίθεται από το site του Tommy Hilfiger, στις 21 Απριλίου.  Όσο για τις τιμές; Είναι ιδιαίτερα προσιτές προς όλες τις γυναίκες.
Διαβάστε ακόμη: 

Ο στυλίστας της Lady Gaga και καλλιτεχνικός διευθυντής της Diesel μας λέει πώς να φορέσουμε το τζιν

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα