4 βασικοί στιλιστικοί κανόνες για γυναίκες με καμπύλες
Instagram@novalanalove

Κορίτσια αγαπήστε τις καμπύλες σας και μη φοβάστε να τις αναδείξετε! Προσωπικά τις θεωρώ ένα από τα πιο θηλυκά χαρακτηριστικά που μπορεί να διαθέτει μια γυναίκα. Το ευτύχημα είναι ότι πλέον σχεδόν όλα τα brands συμπεριλαμβάνουν στις συλλογές τους, ρούχα θέλοντας να ικανοποιήσουν και να καλύψουν κάθε σωματότυπο. Γι’ αυτό μην έχετε καμία ανησυχία!

Πριν ξεχυθείτε όμως στην αγορά, λάβατε υπόψη 4 βασικούς στιλιστικούς κανόνες για ν’ αναδείξετε ακόμα περισσότερο τις καμπύλες σας και να κάνετε εμφανίσεις ως άλλη Salma Hayek.

  • Κάντε τα VNecks τους καλύτερους φίλους σας

Χαρίζουν απίστευτη ισορροπία στο σώμα, κάνοντας έναν άτυπο διαχωρισμό, αλλά ομοιόμορφο, του πάνω κορμού από τον κάτω, και σας προσδίδουν και την σεξουαλικότητα που χρειάζεται.

  • Εστιάστε στο «μικρότερο» μέρος του σώματός σας

Αν έχετε για παράδειγμα στενή μέση, φροντίστε να την  αναδείξετε με ρούχα που να την τονίζουν.

  • Ακόμα και τα πιο συντηρητικά ρούχα δείχνουν σέξι

Δεν είναι ανάγκη να φορέσετε μόνο στενά ή να φαίνεται απαραίτητα το δέρμα σας. Ακόμα και τα πιο συντηρητικά ρούχα, είναι σε θέση να εξυψώσουν την δύναμη που έχετε στα χέρια σας.

  • Κάντε το δικό σας

Μην προσπαθήσετε ν’ αντιγράψετε ένα look, δημιουργήστε το δικό σας. Συνδυάστε τη δυναμική σας προσωπικότητα με ένα εξίσου δυναμικό συνδυασμό και εντυπωσιάστε.

CT’ STYLEPROJECT by Christina Tripodianaki

INSTAGRAM: CT’ STYLEPROJECT

INSTAGRAM: Christina_trip_

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα