4 Top προϊόντα για να αδυνατίσετε πριν τα Χριστούγεννα!

Είναι γεγονός πως την περίοδο των γιορτών οι πειρασμοί γύρω μας είναι πολλοί. Μελομακάρονα, λαχταριστές λιχουδιές και cocktails μας περιμένουν σχεδόν κάθε μέρα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην θέλουμε να αντικρύσουμε τη ζυγαριά. Σύμφωνα με μελέτες, παίρνουμε γύρω στα 2 κιλά στις γιορτές και επειδή το τελευταίο που θέλουμε είναι να απέχουμε από το φαγητό και τη διασκέδαση προσέχουμε για να έχουμε. Προτείνουμε λοιπόν σύνεση και εγκράτεια πριν από τις γιορτές και λίγη βοήθεια από τα αγαπημένα μας προϊόντα αδυνατίσματος που θα μας κάνουν πιο slim μια ανάσα πριν τα στενά φορέματα και τα glam outfits και θα μας δώσουν περιθώριο να φάμε κάτι παραπάνω χωρίς να το μετανιώσουμε. Ιδού!

adinatisma prasinos kafes

SUPERFOODS ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ
Σύμφωνα με κλινικές μελέτες ο πράσινος καφές superfoods μπορεί να σας βοηθήσει:

  • Να χάσετε έως και 17 κιλά σε 22 εβδομάδες
  • Να μειωθεί ο δείκτης σωματικής μάζας έως και 2,92 μονάδες
  • Να μειώσετε κατά 10% το σωματικό σας βάρος
  • Να μειώσετε δραστικά το λίπος σας κατά 16%
  • Να μειώσετε τους καρδιακούς χτύπους κατά 2,5 παλμούς το λεπτό

Και όλα αυτά χωρίς να αλλάξετε ριζικά τις διατροφικές σας συνήθειες!

adinatisma somatoline

SOMATOLINE COSMETIC ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΝΥΧΤΑΣ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ
Μπορείτε να αδυνατίσετε ενώ κοιμάστε, αυτό υπόσχεται η επαναστατική καλλυντική κρέμα Somatoline Κλινική μέτρηση με όργανα που πραγματοποιήθηκε σε 51 γυναίκες με συσσωρευμένο πάχος στους γλουτούς, τους μηρούς, τη μέση και τους γοφούς, έδειξε ότι το προϊόν όταν εφαρμόζεται μέσω μασάζ: ενεργεί κατά του τοπικού πάχους και αποσυμφορεί τους ιστούς από περιττά υγρά, μειώνοντας την περιφέρεια της μέσης και των γοφών έως και 2 cm σε μόνο 2 εβδομάδες* κατά τη διάρκεια του ύπνου.

dinatisma lipotox

LIPOTOX EXTREME 7 DAY
Το Lipotox Εxtreme 7Day είναι η μοναδική σύνθεση που στοχεύει αποτελεσματικά στην υπερπήδηση των βασικών εμποδίων που πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν όταν χάσουν βάρος. Έχει 4 μοναδικά πλεονεκτήματα, χάρις στα οποία θα έχετε άμεσα αποτελέσματα μέσα σε 7 μέρες!

adinatisma 7days

LANES KCALIGRAM 7DAYS
Το Lanes Kcaligram 7 Days είναι ένα ενισχυμένο σύστημα αδυνατίσματος για 7 ημέρες, το οποίο χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες επιλεγμένων φυτικών συστατικών, βοηθά στον περιορισμό της κατακράτησης υγρών που δημιουργούν φούσκωμα στο σώμα ενώ συγχρόνως ενισχύει τον μεταβολισμό συμβάλλοντας στον έλεγχο βάρους.

Μπορείτε να αγοράσετε τα παραπάνω προϊόντα στο Pharmakey.gr.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα