4 κομψά looks για να αντιγράψετε εάν έχετε κανονίσει shopping therapy με τις φίλες σας
Instagram @erealouro

Συνήθως υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών. Στην πρώτη ανήκουν όλες εκείνες που προτιμούν να πηγαίνουν για ψώνια μόνες τους ώστε να έχουν την ευκαιρία να περάσουν όσο χρόνο θέλουν στα καταστήματα και στο δοκιμαστήριο, αλλά και να ην αγχώνονται πως δεσμεύουν κάποια φίλη τους.

Στη δεύτερη κατηγορία όμως ανήκουν όλες εκείνες που δεν μπορούν να πάνε στα καταστήματα χωρίς την καλύτερη τους φίλη. Για πολλές από εμάς είναι μία από τις αγαπημένες μας ασχολίες και πολύ συχνά επιλέγουμε να κανονίσουμε ραντεβού με τις φίλες μας για shopping therapy, βόλτες σε εμπορικά, ενώ η ιδανική ημέρα τελειώνει συνήθως με brunch.

Εάν λοιπόν σκοπεύετε να κανονίσετε και εσείς ένα τέτοιο date με την κολλητή σας αυτή η περίοδος είναι ιδανική, καθώς μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και να επωφεληθείτε από τις mid season εκπτώσεις.

Τι μπορείτε να φορέσετε όμως; Το σίγουρο είναι πως πρέπει να φορέσετε παπούτσια που σας κάνουν να νιώθετε άνετα όσες ώρες και να περπατάτε. Εμείς λοιπόν σας προτείνουμε να επιλέξετε sneakers ή loafers και να τα συνδυάσετε με ψηλόμεσες παντελόνες, denim παντελόνια με πουκάμισα και tops.

 

Instagram @carodaur
Instagram @erealouro
Instagram @moderosaofficial
Instagram @pamhetlinger

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα