4 ανοιξιάτικα office looks που θα σας αναδείξουν ως την πιο καλοντυμένη στο γραφείο
Instagram @fashiioncarpet

Έχετε παρατηρήσει ποτέ ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό κάθε φορά που αναλογίζεστε τι μπορείτε να φορέσετε στο γραφείο; Οι περισσότερες από εμάς σκεφτόμαστε formal κοστούμια και αυστηρές γραμμές, λευκά κλασικά πουκάμισα και κλασικές μαύρες γόβες, σακάκια και σίγουρα μία ουδέτερη χρωματική παλέτα.

Και μπορεί αυτά τα κομμάτια να είναι βασικά για να δημιουργήσουμε μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα αλλά και να ντυνόμαστε εύκολα κάθε ημέρα, ωστόσο δεν είναι οι μόνες μας επιλογές. Μπορούμε πολύ εύκολα να είμαστε ντυμένες σύμφωνα με τους κανόνες του dress code που μας επιβάλλει η εργασία μας, αλλά ταυτόχρονα τα looks μας να είναι σύμφωνα με την αισθητική και το στιλ μας. Έτσι, θα νιώθουμε όμορφες και με αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια της ημέρας μας, κάτι που θα έχει αντίκτυπο και στη δουλειά μας.

Τι μπορείτε να φορέσετε λοιπόν;

Ψηλόμεσα παντελόνια που κολακεύουν τη γυναικεία σιλουέτα, φορέματα και πουκάμισα στα πιο εντυπωσιακά μοτίβα και χρώματα, ψηλοτάκουνα πέδιλα και ανδρόγυνα loafers είναι μερικά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σας.

Τα πιο κομψά office looks 

Instagram @_jeanettemadsen_
Instagram @emmahill
Instagram @fashiioncarpet
Instagram @maria_bernad
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα