4 ανοιξιάτικα looks που θα σας πείσουν να φορέσετε την απόχρωση mint green
PixelFormula

Φέτος την άνοιξη, οι σχεδιαστές μας προτείνουν να πειραματιστούμε και να βάλουμε λίγο παραπάνω χρώμα στα looks μας. Έντονες και pastel αποχρώσεις μας φτιάχνουν τη διάθεση, κάνοντας μας να ξεχάσουμε αμέσως τις κλασικές μαύρες, μπλε και γκρι αποχρώσεις που φορούσαμε τους χειμερινούς μήνες.

Μία από τις αποχρώσεις που έχει κλέψει τις καρδιές των κοριτσιών της μόδας είναι το mint green ή διαφορετικά το χρώμα της μέντας. Πρόκειται για μία pastel απόχρωση, τόσο ιδιαίτερη που δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεχωρίσετε αν την εντάξετε στα ανοιξιάτικα σύνολα σας.

Αν βέβαια θέλετε να φορέσετε το mint green, αλλά δεν ξέρετε ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος, αυτά τα 4 looks θα σας προσφέρουν την έμπνευση που χρειάζεστε.

Patterns

PixelFormula

Αν θέλετε να δημιιουργήσετε ένα look το οποίο να συνδυάζει σύγχρονα αλλά και all time classic στοιχεία, το πιε ντε πουλ pattern είναι ό,τι χρειάζεστε. Επενδύστε σε ένα blazer ή ένα jacket σε mint απόχρωση και σε αυτό το μοτίβο και είναι σίγουρο πως θα ξεχωρίσετε. Μια εξίσου καλή εναλλακτική επιλογή είναι να προτιμήσετε καρό patterns.

 

Jumpsuits

PixelFormula

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια που έχουμε στη ντουλάπα μας. Κάθε φορά που φοράμε ένα jumpsuit νιώθουμε άνετα, ενώ μπορούμε να πειραματιστούμε με το στιλ μας συνδυάζοντας την με ιδιαίτερα αξεσουάρ. Μία ολόσωμη φόρμα σε mint απόχρωση βέβαια θα αναβαθμίσει τα street style σύνολα σας αυτή την εποχή.

 

Ψηλόμεση παντελόνα

PixelFormula

Οι ψηλόμεσες παντελόνες είναι από τα items που κολακεύουν τους περισσότερους γυναικείους σωματότυπους. Τονίζουν τη μέση και τα πόδια μας, ενώ συνδυάζονται εύκολα τόσο με πουκάμισα όσο και με tops. Αν λοιπό θέλετε να ανανεώσετε τη συλλογή με τις παντελόνες σας και να εντάξετε και λίγο χρώμα στα looks σας, επενδύστε σε μία παντελόνα σε mint χρώμα.

Monochromatic

Instagram @malacaraphoto

Εάν βέβαια θέλετε να πειραματιστείτε λίγο περισσότερο με το στιλ σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα monochromatic look σε αυτή την απόχρωση. Μπορείτε μάλιστα να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Jeanne Damas, η οποία τόλμησε και συνδύασε διαφορετικούς τόνους του mint.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα