3 σούπερ οικονομικές λύσεις για τα 3 πιο κοινά beauty προβλήματα
Pixelformula

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν έστω και μια φορά έρθει αντιμέτωπες με σπυράκια σε κάποια φάση της ζωής τους. Αν είστε από τις τυχερές που δεν έχετε ευαίσθητο δέρμα που αντιδρά με ερεθισμούς στα προϊόντα περιποίησης μπορεί να μην σας έχει συμβεί, αλλά σίγουρα όλες –μα ΟΛΕΣ- θα ζήσουμε την άσχημη εμπειρία του να ανακαλύψουμε ότι ναι, έχουμε εμφανίσει και εμείς ρυτίδες ή λεπτές γραμμές. Αυτά είναι τα τρία πιο κοινά προβλήματα ομορφιάς, αλλά μην αγχώνεστε, λύσεις υπάρχουν και είναι άκρως οικονομικές και απίστευτα εύκολες να εφαρμοστούν.

Κοιμηθείτε ανάσκελα

Η «αυτοκρατορική» στάση ύπνου είναι εκείνη κατά την οποία κοιμάστε όλη τη νύχτα με τον κορμό σε όρθια στάση. Είναι η πλέον άβολη αλλά θαυματουργή για την αποφυγή ρυτίδων. Βλέπετε, όταν το πρόσωπο πιέζεται για ώρες επάνω σε ένα μαξιλάρι «τσαλακώνεται» και δημιουργούνται ρυτίδες. Μάλιστα, οι δερματολόγοι μπορούν να καταλάβουν από ποια πλευρά κοιμόμαστε μόνο κοιτάζοντας το πρόσωπο μας. Εμείς φυσικά δε θα σας προτείνουμε την «αυτοκρατορική» στάση ύπνου αλλά σας παροτρύνουμε να προσπαθήσετε να βολευτείτε ανάσκελα.

Μάσκα με sour cream

Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα που αντιδρά στις μάσκες του εμπορίου, χρησιμοποιήστε 2 φορές την εβδομάδα sour cream σαν μάσκα. Το λακτικό οξύ θα κάνει το δέρμα σας πιο απαλό, θα βελτιώσει την υφή του και θα του προσφέρει θρέψη. Απλά βάλτε τη στο πρόσωπο σας, περιμένετε 20 λεπτά και ξεπλύνετε πολύ καλά.

Η λύση βρίσκεται στο φαρμακείο

Την επόμενη φορά που ένα μεγάλο σπυράκι θα εμφανιστεί στο πρόσωπο σας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το καταπολεμήσετε. 1) Κάντε χλιαρές κομπρέσες με νερό ή πράσινο τσάι. Η θερμότητα θα καταπραΰνει τη φλεγμονή και θα ανοίξει τους πόρους. 2) Βάλτε λίγη κρέμα Υδροκορτιζόνης τοπικά και καλύψτε με ένα τσιρότο. Η Υδροκορτιζόνη χρησιμοποιείται και από τους δερματολόγους στην αντιμετώπιση της ακμής και οι κρέμες με μικρή περιεκτικότητα (0,5-1%) διατίθενται στα φαρμακεία χωρίς συνταγή γιατρού ακόμα και για τα παιδιά.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα