3 πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν αποφασίσετε να κόψετε αφέλειες
Getty Images

Οι λόγοι που μας κάνουν να αγαπάμε τις Γαλλίδες είναι πολλοί: οι βασικοί έχουν να κάνουν με το γεγονός πως είναι ανεπιτήδευτα stylish και έχουν πάντα υπέροχα μαλλιά, χωρίς να φαίνεται πως έχουν προσπαθήσει. Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως οι περισσότερες έχουν ένα ακόμα κοινό, που δεν είναι άλλο από τις αφέλειες με την je ne sais quoi αύρα.

Αν έχετε σώσει άπειρες φωτογραφίες τους στο Instagram και το pinterest και σκέφτεστε σοβαρά να αντιγράψετε το hair look της Jane Birkin στα τέλη της δεκαετίας του 1960, τότε συνεχίστε να διαβάζετε γιατί υπάρχουν τρία βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο.

Δεν ταιριάζουν όλα τα είδη αφέλειας σε όλες τις γυναίκες, οπότε συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας και αναζητήστε έμπνευση από γυναίκες που έχουν παρόμοιο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά με εσάς, πριν αποφασίσετε πώς θα κουρευτείτε. Όσο πιο κοντές είναι αφέλειές σας, τόσο περισσότερο χρόνο θα πρέπει να τους αφιερώνετε για να κάνετε styling, εκτός κι αν τα μαλλιά σας είναι εντελώς ίσια.

Ακόμα κι αν τα μαλλιά σας δεν είναι λιπαρά, οι αφέλειες θα «λαδώνουν», αφού έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα στο μέτωπό σας. Για αυτό τον λόγο, ο καλύτερός σας φίλος θα είναι το dry shampoo, το οποίο καλό θα είναι να κουβαλάτε καθημερινά μαζί σας.

Θα πρέπει να εξασκηθείτε στο styling για να «κάθονται» όπως θέλετε. Αν τις ισιώνετε με σεσουάρ και στρογγυλή βούρτσα θα γίνουν υπερβολικά καμπυλωτές, ενώ αν το κάνετε με πρέσα δεν θα «πέφτουν» με φυσικό τρόπο. Η καλύτερη λύση είναι να τις στεγνώνετε με το σεσουάρ ενώ παράλληλα τις χτενίζετε απαλά με μία βούρτσα μπροστά στο πρόσωπό σας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα