3 looks που θα σας πείσουν να φορέσετε κοστούμι σε έντονη απόχρωση
PixelFormula

Κόκκινο, shocking pink, μπλε και πράσινο, pastels. Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να αφήσουμε στη γκαρνταρόμπα όλες τις σκούρες χειμωνιάτικες αποχρώσεις και να τις αντικαταστήσουμε με άλλες πιο λαμπερές και χαρούμενες που μπορούν να μας φτιάξουν τη διάθεση.

Οι γυναίκες άλλωστε έχουμε πολλές επιλογές αν θέλουμε να ανανεώσουμε το στιλ μας, ακόμα και αν θέλουμε να αλλάξουμε λίγο τον τρόπο που ντυνόμαστε στο γραφείο. Ήδη από την περσινή άνοιξη, οι σχεδιαστές μας έχουν προτείνει να ξεχάσουμε το απλό μαύρο ή μπλε κοστούμι που όλες έχουμε στη συλλογή μας και να επενδύσουμε σε άλλα κοστούμια στις έντονες και pastel αποχρώσεις της άνοιξης.

Οι fashionistas αγάπησαν και υιοθέτησαν αυτή την τάση κάνοντας της μία από τις πιο hot τάσεις και για την άνοιξη του 2019. Ένας από τους λόγους που έχουμε ξεχωρίσει αυτό το trend είναι πως κοστούμι σε κόκκινη ή baby blue απόχρωση μπορεί να φορεθεί κάθε στιγμή της ημέρας. Από το πρωί στο γραφείο με κλασικές γόβες μέχρι το βράδυ στις εξόδους μας με sexy ψηλοτάκουνα πέδιλα. Και φυσικά συνδυάζονται τέλεια ακόμα και με sneakers για τις casual εμφανίσεις του Σαββατοκύριακου.

Αν βέβαια δεν σας έχω πείσει να υιοθετήσετε αυτό το trend, τα παρακάτω σύνολα θα σας πείσουν σίγουρα.

Baby Blue

PixelFormula

Bright Orange

PixelFormula

Passionate Red

PixelFormula

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα