3 chic τρόποι για να εντάξετε το ροζ στα ανοιξιάτικα looks σας
Instagram @cheraleelyle

Καθημερινά, οι γυναίκες δημιουργούμε looks, τα οποία εξαρτώνται άμεσα με τη διάθεση μας. Έτσι, οι ημέρες μας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, σε εκείνες που το μόνο που θέλουμε είναι να φορέσουμε το αγαπημένο μας παντελόνι που μας κάνει να νιώθουμε άνετα και ένα λευκό πουκάμισο και σε εκείνες που έχουμε τη διάθεση να πειραματιστούμε λίγο περισσότερο με τα looks μας και να δοκιμάσουμε νέες τάσεις.

Οι ανοιξιάτικες τάσεις της μόδας μάλιστα μας έχουν εμπνεύσει τόσο πολύ, που οι περισσότερες από εμάς έχουμε αποφασίσει να πειραματιστούμε λίγο παραπάνω με τα looks μας και να εντάξουμε διάφορα χρώματα στα καθημερινά outfits μας. Μία από τις πιο hot αποχρώσεις αυτής της εποχής είναι και το baby pink. Είναι ένα χρώμα πολύ chic, το οποίο μπορούμε να συνδυάσουμε πολύ εύκολα και να το φορέσουμε κάθε στιγμή της ημέρας.

Αν βέβαια δεν ξέρετε πως μπορείτε να υιοθετήσετε αυτό το trend, εμείς σας δείχνουμε τρεις διαφορετικούς και πολύ εύκολους τρόπους για να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά ανοιξιάτικα σύνολα.

Blazer

Instagram @cheraleelyle

Ο πιο εύκολος τρόπος για να εντάξετε μία pastel απόχρωση στα ανοιξιάτικα looks σας είναι να επιλέξετε ένα blazer. Φέτος προτιμήστε ένα σε ροζ pastel απόχρωση και συνδυάστε το με το αγαπημένο σας denim παντελόνι. Ολοκληρώστε το σύνολο σας με ένα λευκό T-shirt και ένα ζευγάρι sneakers και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Midi φόρεμα

Instagram @galmeetsglam

Αν φέτος την άνοιξη έχετε βάλει ως στόχο να δημιουργείτε πιο συχνά θηλυκά looks στην καθημερινότητα σας, τότε ένα floral midi φόρεμα σε ροζ αποχρώσεις είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί στο γραφείο μέχρι τις βραδινές σας βόλτες, ενώ συνδυάζεται υπέροχα τόσο με ψηλοτάκουνα παπούτσια όσο και με sneakers.

Παντελόνι

Instagram @lauraslittlelocket

Για τις πιο τολμηρές, ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε ροζ απόχρωση θα αναβαθμίσει στη στιγμή τα ανοιξιάτικα looks σας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα