11 πράγματα που μόνο όσοι έχουν μακροχρόνια σχέση καταλαβαίνουν

Μία μακροχρόνια σχέση, δεν έχει μόνο τα καλά ή τα άσχημα. Έχει και τα περίεργα. Η δύναμη της συνήθειας βλέπετε. Αν έχετε και εσείς χρόνια σχέση, διαβάστε παρακάτω 11 πράγματα που θε καταλάβετε απόλυτα.

1. Κάνετε ντους μαζί χωρία να κάνετε σεξ. Η μαγεία του ζεστού νερού και του ατμού χάνεται για εσάς τους δύο. ( Ή απλά έχετε πλέον συνειδητοποιήσει αυτό που όλοι οι ενήλικες πρέπει να μάθουν κάποια μέρα: το σεξ στο ντους είναι το χειρότερο).

2. Χρησιμοποιείτε μαζί το μπάνιο. Με ένα εύρος διαφορετικών συνδυασμών που αφορούν το ντους, το νιπτήρα και την τουαλέτα.

3. Κάνετε έλεγχο στα άπλυτα. Ξέρετε τη μυρωδιά του συντρόφου σας τόσο καλά που το να βάζετε τη μύτη σας και να μυρίζετε τα άπλυτά του δεν είναι και τόσο αηδιαστικό. (Εκτός από εκείνες τις φορές που είναι πολύ αηδιαστικό όπως τότε που σκέφτεστε ‘’Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να μυρίζει έτσι;’’ Αηδία).

4. Τραγουδάτε στα ζωάκια σας.

5. Επιθεωρείτε ο ένας στον άλλο τις περίεργες τρίχες και ελιές και ό, τι άλλο μεγαλώνει.

6. Έχετε δοκιμάσει ο ένας τα ρούχα του άλλου. Παρόλο που οι τεράστιοι πληθωρικοί γοφοί μας δεν χωρούν στο τζιν παντελόνι του συντρόφου μας. ‘Η κάποτε εκείνοι μέθυσαν και φόρεσαν το σουτιέν μας  φωνάζοντας “Είμαι η Laura! Έχω στήθος! ΧΑΧΑΧΑ/εμετός”.

7. Στέλνετε μηνύματα ο ένας στον άλλον από αντίθετες πλευρές του δωματίου.

8. Κάνετε βασανισμούς με το γαργαλητό. Δεν ξέρω πώς ή γιατί, αλλά ο βασανισμός του γαργαλητού είναι κάτι που κάνουν όλα τα ζευγάρια. Είναι κάτι πολύ παλιό και είναι το καλύτερο και το χειρότερο ταυτόχρονα.

9. Δίνετε ο ένας στον άλλο τα πιο παράξενα παρατσούκλια. Μπουμπουκάκι, Γλυκάκι, Ζελεδάκι. Αυτά είναι λίγα από τα παρατσούκλια που χρησιμοποιούμε στις ιδιωτικές μας στιγμές.

10. Μιλάτε με τον ίδιο τρόπο. Είστε βασικά δίδυμοι με μια μυστική γλώσσα αλλά ακόμα πιο περίεργοι καθώς δεν είστε συγγενείς.

11.  Ρεύεστε. Όλη την ώρα. Είμαστε άνθρωποι και συμβαίνει.

Διαβάστε ακόμη: 

Έρωτας + Instagram: Τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz μέσα από την εφαρμογή

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα