10 fashion items από την νέα collection των Zara που θέλουμε να αποκτήσουμε αυτή την άνοιξη

Αυτή την εποχή οι περισσότερες γυναίκες βρισκόμαστε σε μία διαδικασία ανανέωσης. Τόσο της γκαρνταρόμπας μας όσο και της εμφάνισης μας. Κάποιες από εμάς επιλέγουμε να αλλάξουμε το κούρεμα μας ή να δοκιμάσουμε κάποιο νέο χρώμα στα μαλλιά μας. Κάποιες άλλες όμως, επιλέγουμε να ανανεωθούμε, αγοράζοντας νέα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για να υποδεχτούμε την άνοιξη.

Ως fashionistas όμως που γνωρίζουν από μόδα και στιλ, προτιμάμε να κάνουμε πρώτα μία έρευνα αγοράς πριν αποφασίσουμε ποιο brand θα επιλέξουμε για να κάνουμε τις αγορές μας. Με σκοπό να σας διευκολύνουμε κάναμε εμείς, αυτή την μικρή έρευνα αγοράς για εσάς και καταλήξαμε πως μία από τις αγαπημένες μας collection για αυτή την εποχή βρίσκετε στα καταστήματα Zara.

Τι ξεχωρίσαμε; Maxi φορέματα και blazers σε pastel αποχρώσεις, γυαλιά ηλίου σε retro σχεδιασμούς, τσάντες από ξύλο ή ξύλινες λεπτομέρειες, fashion items σε γήινες αποχρώσεις και αξεσουάρ από ψάθα είναι μερικά μόλις κομμάτια που θέλουμε να προσθέσουμε στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας.

BRAIDED HIGH HEEL MULES DETAILS 39.95 EUR

RESIN SUNGLASSES DETAILS 19.95 EUR
BELT WITH TORTOISESHELL-EFFECT BUCKLE DETAILS 17.95 EUR
BELTED JUMPSUIT DETAILS 39.95 EUR
RUFFLED BLOUSE DETAILS 25.95 EUR
BLAZER WITH LAPEL DETAILS 39.95 EUR
BLAZER WITH LAPEL DETAILS 39.95 EUR
WOODEN CROSSBODY BAG DETAILS 39.95 EUR
RIGID TOTE BAG WITH WOODEN HANDLE DETAILS 29.95 EUR
ANIMAL PRINT LEATHER HIGH-HEEL SHOES DETAILS 49.95 EUR

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα