​​Δύο νέα καταστήματα Axel Outlet στην Αττική

Τώρα έχετε την ευκαιρία όχι μόνο να αποκτήσετε ένα από τα αγαπημένα σας κομμάτια από την Axel αλλά και να τα αγοράσετε με έκπτωση. Άλλωστε το καλοκαίρι θέλει ανανεωμένη ντουλάπα και η Axel δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες να βιώσουν την αλλαγή της σεζόν με τον πιο οικονομικό τρόπο, μέσα από δύο νέα outlet καταστήματα στην Αττική: αυτό στο Factory Outlet, στην οδό Πειραιώς 76 και το τέταρτο κατά σειρά εκπτωτικό κατάστημα Axel, για τις γυναίκες κάθε ηλικίας, στο Factory Outlet του εμπορικού πάρκου στον αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος της Αθήνας.

Σε δύο από τα πλέον κομβικά σημεία της Αττικής, οι υπέροχες συλλογές της all time classic σειράς Axel, της νεανικής Axel Concept και της παιδικής Axel Girl αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για κάθε γυναίκα που αναζητά stylish επιλογές για κάθε περίσταση . Αμέτρητοι συνδυασμοί και συναρπαστικά σχέδια και χρώματα σε ρούχα, τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ, που τονίζουν τη γυναικεία θηλυκότητα, προσφέρονται σε προκλητικά προσιτές τιμές.

Η επίσκεψη σε ένα κατάστημα Axel αποτελεί αναμφιβήτητα μια μοναδική αγοραστική εμπειρία για κάθε γυναίκα. Αν ωστόσο το ζητούμενο είναι η μέγιστη άνεση και οικονομία χρόνου των online αγορών, τότε αρκεί ένα κλικ στο www.axelaccessories.com

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα